ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor CalExotics Jack Rabbits Silicone One Touch pink

Vibrátor CalExotics Jack Rabbits Silicone One Touch pink

Vodotěsný silikonový vibrátor CalExotics Jack Rabbits Silicone One Touch v růžové barvě se stimulátorem klitorisu. Má dva silné motory a 10 vibračních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Máte dnes chvilku jen pro sebe a chcete ji prožít po svém? Připravte si dvě deci vína a uvolněte svou fantazii pro dokonale vzrušující momenty. Králičí vibrátor CalExotics Jack Rabbits Silicone One Touch v růžové barvě vám splní i ty nejočekávanější touhy. Je vyroben celý z hedvábného a měkkého silikonu, který neobsahuje ftaláty, takže je naprosto nezávadný pro lidskou pokožku. Tu naopak pohladí svým jemným povrchem kdekoliv si budete přát. Tento vibrátor má výrazně zahnuté tělo pro fantastické dráždění bodu G a klitorisu současně. Flexibilní a lehce zúžené rameno se perfektně přizpůsobí vašemu tělu a vyplní váš vnitřní prostor pro báječný přenos jeho 10 vibračních a pulzačních režimů. O ty se postarají dva velice výkonné a přesto tiché motory, pracující současně. Podsvícené tlačítko bliká v rytmu vibrací. Na stimulátoru naleznete vyvýšený bod pro přesnější zacílení na vaší perličku a dvě kmitající ouška, která vás vynesou do orgasmického nebe. Jeho služby budete moci využít také ve sprše či ve vaně, protože je vodotěsný a když mu dojde energie, rychle mu vyměníte dvě AAA baterie, abyste mohli dál nerušeně pokračovat v této intenzivní a pikantní zábavě.
Vychutnejte si sólovou akci plnými doušky a objevte divoké vyvrcholení s tímto králíčkem.

Jednoduché ovládání jediným tlačítkem si zamilujete. Odšroubujte uzávěr na rukojeti a vložte baterie dle pólů. Zašroubujte zpět a krátkým stiskem spodního tlačítka power spustíte první režim vibrací. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte jednotlivé rytmy. Vypnete jej dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor CalExotics Jack Rabbits Silicone One Touch pink:

  • králičí vibrátor pro dráždění bodu G a klitorisu
  • flexibilní ohebné tělo včetně stimulátoru
  • kvalitní hebký a měkký silikon bez obsahu ftalátů
  • dva neuvěřitelně výkonné a tiché motory
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání jediným tlačítkem
  • rychle vyměnitelné mikrotužkové baterie
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 17 cm, použitelná délka 10,2 cm, průměr 3,8 cm, délka stimulátoru 3,8 cm, průměr stimulátoru 2,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry