Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor California Exotics DazzLED mint

Vibrátor California Exotics DazzLED mint

Vodotěsný svítící vibrátor California Exotics DazzLED mint je vyroben ze silikonu a ABS plastu. 10 programů vibrací, stimulátor klitorisu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Svítící perla ve vašem šuplíku s erotickými hračkami? Proč ne? Vibrátor California Exotics DazzLED v nádherné zelenkavé barvě je přesně to, co jste dosud postrádala.
Vibrátor kromě jiného ve tmě svítí, proto budou vaše intimní chvilky prosvíceny tak akorát. Heboučký silikon, ze kterého je DazzLED vyroben, je doplněn lesklým ABS plastem a jedná se o povedenou kombinaci, která se jen tak nevidí. Ergonomický tvar vám dovolí pevně vibrátor sevřít v ruce a laškovat s ním dle vašich představ. Dnešním trendem v erotice jsou především duální vibrátory, které disponují dráždidlem klitorisu pro vaše maximální uspokojení a California Exotics DazzLED mint je jejich zástupcem.
Pomůcka má dva silné, přesto velice tiché motorky, které jsou ovládány tlačítky ve spodní části. Dlouhým stiskem horního tlačítka vibrátor zapnete i vypnete, krátkým stiskem prostředního a spodního tlačítka pak volíte jednotlivé stupně vibrací, pulzací a eskalací u vibrátoru i dráždidla, kterých máte na výběr celkem 10. Přiložený USB kabel vám během přibližně 120 minut králíčka nabije, stejně dlouhou dobu si pak můžete společně užívat. Vodotěsnost je samozřejmostí, proto se již můžete těšit na dovádění třeba ve vaně. Jak jsme již zmínili, k výrobě byl použit ultra jemný silikon a odolný ABS plast, obojí je bezpečné pro tělo a bez ftalátů. Navíc jsou oba materiály hypoalergenní. Pro ten nejlepší zážitek doporučujeme lubrikovat gely na vodní bázi. K hygieně si pořiďte speciální čisticí prostředek na erotické pomůcky.
Dámy, vibrátor California Exotics DazzLED mint ještě není ve vaší sbírce erotických pomocníků?
Další produkty značky CALIFORNIA EXOTIC najdete zde.

Proč si vybrat vibrátor California Exotics DazzLED mint:

  • elegantní a luxusní design
  • vibrátor je vyroben ze sametově jemného silikonu a příjemného ABS plastu
  • vkusné podsvícení pomůcky
  • ergonomický tvar
  • vodotěsné provedení
  • králíček pro potěšení poštěváčku
  • 10 dynamických stupňů vibrací, pulzací a eskalací
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: zelená
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,5 cm, použitelná délka 12,75 cm, průměr 3,25 cm, délka dráždidla 7,5 cm, použitelná délka 6 cm, průměr 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
19,50 cm
Použitelná délka:
12,75 cm
Průměr:
3,25 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 19,5 cm, použitelná délka 12,75 cm, průměr 3,25 cm, délka dráždidla 7,5 cm, použitelná délka 6 cm, průměr 2,5 cm