Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor + Controller CICI Beauty NUMBER 5

Vibrátor + Controller CICI Beauty NUMBER 5

Růžový vibrátor CICI Beauty CONTROLLER and VIBRATOR NUMBER 5. Silný motor a masážní hlavice cílena na G bod nabízí mnoho možností smyslných prožitků.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete autoerotiku a ráda se rozmazlíte nějakou tou hračkou? Nabízíme vám unikátní řešení. CICI Beauty CONTROLLER and VIBRATOR NUMBER 5 si ihned zamilujete. Po objednávce obdržíte dva balíčky. V prvním bude CICI VIBRATOR NUMBER 5. Podstatou všeho je motor. Ten je dostatečně silný a přesto se svými pouhými 55dB úžasně tichý. Číslo 5 je anatomicky tvarovaný pro přesnou stimulaci G bodu. Navíc hlavice obsahuje výstupky, které vám dopřejí jedinečnou masáž a relax, ať už uvnitř nebo z venku vašeho těla, za pomocí sedmi různých stupňů vibrací a pulzací od nejslabších po ty nejintenzivnější, což bude jistě silný prožitek. Tělo je vyrobeno z hypoalergenního lékařského silikonu a je báječně hladký a hebký. Mozek celého šikuly obdržíte v druhé krabičce. V ní bude CICI CONTROLER. Ovladač motoru má jednoduché ovládání pouhými dvěma tlačítky. Nasaďte pětku na ovladač. Prvním tlačítkem přidržením na 3 vteřiny zapnete a vypnete ovladač, čímž spustíte nejjemnější vibrace. Druhým pak měníte intenzitu i pulzace. Tlačítka jsou, stejně jako logo, krásně podsvícené a působí tak velmi luxusním dojmem. Stačí jej pomocí přiloženého magnetického USB kabelu nechat 120 minutek nabít a celou hodinu vás bude laskat. Po spojení vibrátoru a ovladače se stane voděodolným, takže si jej můžete užít i ve sprše. Ergonomicky padne CICI výborně do ruky.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej snadno vyčistíte čističem erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor CICI Beauty CONTROLLER and VIBRATOR NUMBER 5:

  • silný a tichý motor
  • vyroben z jemného lékařského silikonu
  • tvarem a masážními výstupky cílí na bod G
  • skvěle padne do ruky
  • IPX5 - je voděodolný pro použití ve sprše
  • 7 vibračních a pulzačních programů
  • dobíjení pomocí magnetického USB kabelu, který je součástí
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: lékařský silikon
Rozměry: celková délka 22,5 cm, použitelná délka 14,8 cm, průměr 3,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Použitelná délka:
0,00 cm