Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Couples Choice SPOT pink

Vibrátor Couples Choice SPOT pink

Vibrátor Couples Choice SPOT v růžové barvě ze sametově hebkého silikonu. Bodová stimulace nejen klitorisu za doprovodu 10 vibračních režimů pro obě pohlaví.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Baví vás zkoušení nových hraček a chcete zažít neuvěřitelné dráždění vašich erotogenních zón? Nebojte se experimentovat a pozvěte do ložnice tohoto fešáka. Vibrátor Couples Choice SPOT v rozkošné růžové barvě je perfektní volbou pro sólové i párové hrátky. Navoďte vzrušující atmosféru stylovou předehrou a připravte se na nečekanou jízdu. Vibrátor je vyroben z ultra jemného a sametově hebkého silikonu, který vás s něžností pohladí kdekoliv si budete přát. Na konci je jediné ovládací tlačítko lemované ozdobným ABS plastem. Jeho unikátní zpracování umožňuje dokonalou stimulaci nejen klitorisu, ale také bradavek a jiných citlivých partií. Dobře se drží v ruce a ukrývá silný motor, který pohání 10 vibračních a pulzačních režimů. Intenzivní a smyslné brnění se nejvíce projeví v tenké a úzké špičce, která má tvar kapičky, je lehce flexibilní a velmi efektivně je přenese na vaše tělo. Neobvyklé chvění si zamilujete a oceníte, že i přes svou výkonnost má vibrátor tichý chod. Také vás potěší, že si jej můžete vzít s sebou do sprchy, protože je voděodolný a energii mu pohodlně doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Objevte svůj bod vášně a zcela nový pohled na intimní dráždění.

Jednoduché ovládání nevyruší ani chvilku vašeho okamžiku. Podržte tlačítko power ve spodní části po dobu 3 vteřin. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody. Následnými krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Couples Choice SPOT pink:

  • elegantní a originální vibrátor pro bodovou stimulaci
  • vhodný pro párové hrátky obou pohlaví
  • lehce flexibilní tenká špička ve tvaru kapičky
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben odolným ABS plastem
  • neuvěřitelně výkonný a tichý motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 17,5 cm, průměr těla 3,5 cm, průměr špičky 1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry