ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Couples Choice Vibrator pink

Vibrátor Couples Choice Vibrator pink

Multifunkční voděodolný vibrátor Couples Choice Vibrator pink pro stimulaci penisu, klitorisu, vagíny i análku. Mnoho způsobů použití pro všechny páry.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete si užít netradiční erotickou zábavu a rozvíjet svou fantazii? Pak si pořiďte tento vibrátor Couples Choice Vibrator v růžové barvě. Pevné tělo vibrátoru potažené hebkým a jemným silikonem pohladí vaše partie a přinese vám nečekané možnosti. Je určen všem bez výjimky. S trochou fantazie objevíte mnoho způsobů, jak si s ním užít zajímavou zábavu v hetero i homosexuálním páru. Ženy a lesbičky jej využijí jako dvojitý vibrátor a stimulátor klitorisu, gayové můžou vyzkoušet stimulaci penisu a análku partnera, u ostatních párů je zde možná široká kombinace různých praktik. Dva extrémně tiché a výkonné motory ve špičkách nabízí 10 vibračních a pulzačních režimů a stimulační výstupky na vnitřní straně dráždí penis partnera. Díky měkkým křidélkům je vhodný pro všechny velikosti penisu. Vibrátor je voděodolný pro hrátky ve sprše a dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu.
Podpořte své intimní představivosti a vymyslete ten nejzajímavější způsob k dokonalému orgasmu.

Jednoduché ovládání vás nebude nikterak vyrušovat. Podržte tlačítko na základně po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor spustí svou první vibraci a rozsvítí se jeho LED indikátor. Následnými krátkými stisky měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka na 3 vteřiny.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Couples Choice Vibrator pink:

  • párový vibrátor pro nejrozmanitější hrátky
  • dva neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • lehce flexibilní tělo stimulátoru klitorisu
  • kvalitní sametově hebký silikon
  • vhodný pro homosexuální i heterosexuální páry
  • odolný proti vodě pro mokré radovánky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 13 cm, délka většího ramena 10 cm, průměr 2,9 cm, délka menšího ramena 6 cm, průměr 2,2 cm, průměr prostoru pro penis roztažitelný od 3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm
Zařazení do kategorií
Vibrátory