Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor THE COUPLES RABBIT WE-VIBE Control Remote purple

Vibrátor THE COUPLES RABBIT WE-VIBE Control Remote purple

Vibrátor THE COUPLES RABBIT WE-VIBE Control Remote ve fialové barvě na dálkové ovládání je zaměřený na bod G a klitoris. Možno použít samostatně nebo v páru.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Je načase zažít něco nevídaného. Dámy a pánově, představujeme vám králíčka, kterého budete zbožňovat. Úžasně tichý vibrátor THE COUPLES RABBIT WE-VIBE Control Remote v sexy fialové barvě potěší jak ženu, tak muže. Je totiž možnost jej použít samostatně, ale také v páru. Dámy ocení jeho ergonomický design zaměřený na G bod a masážní výstupky jsou situovány přímo na klitoris. Oba partnery pak podráždí vibrační a pulzační programy. Těch má tento malý ušáček celkem šest. O jedinečné milování a spoustu zábavy se postará dálkové ovládání. Mějte nad králíčkem kontrolu vy, nebo se nechte překvapit fantazií partnera. Celá hračka je vyrobena z hebkého silikonu a je velice jemná na dotek. THE COUPLES RABBIT nabijete za 2 hodiny pomocí magnetického USB kabelu a dopřeje vám dlouhou hodinu neopakovatelných prožitků. Zabalen je v krásné krabičce, což pomůže při výběru dárečku.
RABBIT má velmi jednoduché ovládání. Jedním stiskem tlačítka na zařízení jej uvedete do pohotovostního režimu. Delším stiskem jej vypnete. V zapnutém režimu se rozsvítí LED indikátor a mezi jednotlivými stupni pak přepínáte dle libosti buď dalším krátkým stiskem, nebo pomocí dálkového ovládání. Dálkový ovladač se zapíná jedním stisknutím tlačítka power, to uvede do chodu společníka a pak už komfortně nastavujete jednotlivé programy. Navíc můžete využít pětistupňovou sílu vibrací od nejslabší po nejsilnější.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor THE COUPLES RABBIT WE-VIBE Control Remote purple:

  • vibrátor pro společné chvíle cílí na bod G a klitoris
  • dálkové ovládání pro zajímavější hrátky
  • kvalitní silikonový materiál
  • 6 různých vibračních a pulzačních režimů a 5 stupňů intenzity
  • výstupky pro účinnou stimulaci klitorisu
  • tichý a výkonný
  • nabíjení pomocí magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast (ovladač)
Rozměry: celková délka 8,5 cm, použitelná délka 5,5 cm, průměr 3,5 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, baterie 1x CR 2032 3V
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry