Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS

Vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS

Vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS s maximální podporou stimulace G bodu a klitorisu. Dva nezávislé silné motory s 10 vibracemi a pulzacemi.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste opravdu mimořádně citlivá a hledáte něco, co si opravdu užijete? Tento králičí vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS v královské modré barvě vám poskytne mimořádnou péči v oblasti stimulace vašich nejcitlivějších erotogenních zón. Vlastní ergonomické zahnutí a speciální měkké místo pod kterým se skrývá výjimečný systém pulzačních vln, které dokonale stimulují G bod. O váš klitoris se mezitím postarají ouška králíčka podpořené vibracemi. Stimulátor i pulzátor mají 10 různých druhů vibrací a pulzací a jsou nezávislé na sobě, takže pro každou část můžete zvolit jinou frekvenci. Celý krasavec je vyroben z měkkého a jemného tekutého silikonu bez ftalátu v kombinaci se zdravotně nezávadným ABS plastem. Diamantové tlačítko dodá celé pomůcce ten správný šmrnc a vy už si můžete jen užít svou neodolatelnou chvilku. Vodotěsné provedení dle certifikátu IPX7 můžete vyzkoušet i ve vaně či v bazénu. A kdyby náhodou dělal vlny, nabijte jej pomocí přiloženého USB kabelu, který zastrčíte do zadního naznačeného bodu.
Ovládání je jednoduché. Stiskněte diamant na čtyři vteřiny pro zapnutí i vypnutí. Rozsvítí se LED indikátor a vibrátor bude v pohotovostním režimu. Pak už jednoduše ovládáte krátkým stiskem vrchního tlačítka pulzace na špičce. Jedním krátkým stisknutím tlačítka měníte režim pulzací. Spodním tlačítkem probudíte králíčka a jeho vibrační a pulzační režimy. Kdykoliv budete chtít jednu z daných možností vypnout nezávisle na druhém, podržíte požadované tlačítko po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS:

  • výkonný vibrující stimulátor klitorisu s pulzací cílenou na G bod
  • kvalitní hebký silikonový materiál bez ftalátu
  • dva motory s 10 různými vibracemi a pulzacemi
  • vodotěsný dle IPX7
  • jednoduché ovládání
  • je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • luxusní design s diamantovým tlačítkem
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS
Rozměry: délka 22 cm, použitelná délka 12,5 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 6 cm, průměr stimulátoru 2,5 cm
Vibrace: ano
Vodotěsnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Lubrikace:
Použitelná délka:
12,50 cm