Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Dream Toys THE CANDY SHOP PEACH PARTY růžový

Vibrátor Dream Toys THE CANDY SHOP PEACH PARTY růžový

Fascinující vibrátor Dream Toys The CANDY SHOP PEACH PARTY z hebkého silikonu s flexibilním tělem a stimulačními drážkami. Má 10 silných vibračních rytmů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete větší vibrátory, ale nemáte v oblibě ten pocit tuhosti a špatné manipulace? Pak se rozmazlete tímto vibrátorem Dream Toys The CANDY SHOP PEACH PARTY a vydejte se na spanilou jízdu plnou dobrodružství. Tento krasavec v unikátním designu a v pastelově růžové barvě bude ideálním společníkem, který vás vtáhne do děje a zamotá vám hlavu. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu tak příjemného na dotek, že se jím budete chtít hladit bez přerušení neustále a na každém centimetru vašeho těla. Ovšem jen jedno místo je jeho neoblíbenější a dokáže vám to s naprostou něžností. Má úzkou špičku, která se dobře vkládá, na které je decentně rozšířený, aby s precizností našel bod G a ve středu se zase zužuje pro výjimečné pocity rozkoše. Jeho ergonomicky zahnuté tělo je měkké a flexibilní, aby se skvěle přizpůsobil vašim potřebám a vy si mohla vychutnat tlak na různých místech, které máte ráda. Ovládací tlačítka jsou snadno hmatatelná a proto se tento fešák velmi pohodlně používá.
Aby zpříjemnil vaše milostné okamžiky, disponuje extrémně výkonným a přesto tichým motorem, který nevyruší vaše chvilky vášně a rozvlní vaše tělo v rytmu touhy. Vybírat můžete z fantastických 10 vibračních a pulzačních režimů, které nikdy neomrzí. Uvolněte se a objevte svět v dokonalé dimenzi vedoucí k neodolatelným orgasmům. Podporuje také mokré radovánky ve sprše či ve vaně, neboť je plně vodotěsný dle IPX7. V momentě, kdy mu dojde energie nemusíte zoufat. Dobijete mu baterii pomocí přiloženého USB kabelu.
Nemáte na večer žádný program? Tento šikula se o něj postará s maximální péčí. Oddejte se jeho službám a v okamžiku vám vykouzlí úsměv na rtech.

Jednoduché ovládání vás potěší. Podržením prostředního tlačítka power po dobu 3 vteřin zapnete první vibrační režim. Krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem šipky měníte jednotlivé rytmy a krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem šipky se o úroveň posunete zpět. Opětovným podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin vibrátor vypnete.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys The CANDY SHOP PEACH PARTY:

  • elegantní erotická pomůcka pro dokonalé dráždění vaší fantazie
  • vyroben ze sametově jemného silikonu prvotřídní kvality
  • stimulační textura na povrchu potěší každým pohybem
  • ergonomicky zahnuté flexibilní ohebné tělo se skvěle přizpůsobí
  • úzká špička usnadňující penetraci se zesílenou částí pro masáž bodu G
  • výkonný motor s tichým chodem nabídne 10 vibračních a pulzačních rytmů
  • perfektní manipulace a snadno hmatatelná tlačítka
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 23 cm, použitelná délka 17,5 cm, průměr 3,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
23,00 cm
Použitelná délka:
17,50 cm
Průměr:
3,70 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 23 cm, použitelná délka 17,5 cm, průměr 3,7 cm