Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE black

Vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE black

Anální vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE s 9 vibračními režimy z hebkého silikonu. Dlouhé flexibilní poutko možno použít jako erekční kroužek.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Oddáváte se vzrušujícím análním hrátkám a chcete je pozvednout na trochu vyšší úroveň? Pozvěte do svého světa tento úžasný vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE a otevřete bránu k vášnivým intimním momentům. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který vaše partie pohladí s neuvěřitelnou něžností. Štíhlý vibrátor sexy černé barvy má úzkou zaoblenou špičku s mírně rozšířeným kořenem zakončen kuličkou a pevné ergonomicky tvarované tělo s decentními stimulačními drážkami na povrchu. Každičkým pohybem tak získáte výbušné pocity rozkoše. Je vhodný pro ženy, ale i pro muže. Jeho flexibilní dlouhé měkké poutko je zakončeno roztažitelným očkem, které je možno využít jak k bezpečné manipulaci, tak jako erekční kroužek na penis, který lehce přiškrtí vaši chloubu a tím prodlouží erekci a oddálí ejakulaci pro ještě smyslnější chvíle. Silný a diskrétní motor nabídne 9 vibračních a pulzačních režimů, které se ovládají tlačítkem na konci vibrátoru. Bavte se s ním také ve sprše nebo ve vaně, protože je vodotěsný dle IPX7 a ve spojení s teplou vodou můžou být vaše prožitky ještě intenzivnější. Energii mu doplníte pohodlně přiloženým USB kabelem za necelou hodinu a půl a poté vám poslouží plné dvě hodiny.
Ochutnejte mimořádné anální hrátky s tímto výkonným sympaťákem, který vás nezklame a poskytne vám luxusní anální zábavu.

Jednoduché ovládání si ihned oblíbíte. Podržte tlačítko power po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody a spustí první vibrace. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE black:

  • elegantní a tenký vibrátor pro anální hrátky
  • vhodný pro ni i pro něj
  • měkké ergonomicky tvarované tělo se stimulačními drážkami na povrchu
  • kvalitní extrémně jemný sametově hebký silikon
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 9 různých vibračních a pulzačních režimů
  • manipulační poutko možno využít jako erekční kroužek pro penis
  • vodotěsný dle IPX7 pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 25 cm, délka vibrátoru 12,5 cm, použitelná délka 9,5 cm, průměr 2,6 cm, délka poutka 12 cm, průměr očka poutka roztažitelný od 2,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
25,00 cm
Použitelná délka:
9,50 cm
Průměr:
2,60 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 25 cm, délka vibrátoru 12,5 cm, použitelná délka 9,5 cm, průměr 2,6 cm, délka poutka 12 cm, průměr očka poutka roztažitelný od 2,6 cm