Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE black

Vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE black

Vodotěsný vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE v elegantním designu z ultra hebkého silikonu. Má 10 vibračních a pulzačních režimů a zahnutou špičku pro bod G.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Přepadla vás chuť uspokojit své touhy, ale zrovna nejste v soukromí svého domova a nemáte u sebe svou oblíbenou hračku? Pořiďte si tohoto fešáka a mějte jej připraveného kdykoliv a kdekoliv. Kompaktní vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE v elegantní černo zlaté barvě se svou velikostí vejde do kabelky a může se stát příjemným společníkem nejen na cestách. Hladké a příjemné tělo z extrémně jemného a sametově hebkého silikonu vás pohladí tím nejsmyslnějším způsobem. Je zcela bezpečný pro lidskou pokožku a neobsahuje ftaláty ani latex. Zahnutá a mírně rozšířená špička je lehce flexibilní, perfektně zacílí na váš bod G a ukrývá zde tichý a přesto výkonný motor. Ten pohání 10 silných vibračních a pulzačních režimů, které podráždí vaše nervová zakončení a dovedou vás k výbušným a neodolatelným orgasmům. Pokud milujete spojení intimních prožitků a teplé vody, potěší vás jeho vodotěsnost dle certifikátu IPX7, která vám umožní využít jeho služby i ve sprše či ve vaně. Energii mu dobijete pohodlně přiloženým USB kabelem.
Buďte vždy připravena zažít obrovskou dávku vzrušení a rozkoše.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte vrchní tlačítko power po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody. Následnými krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE black:

  • elegantní a tenký vibrátor pro stimulaci bodu G
  • lehce flexibilní ohebné tělo
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • kompaktní velikost vhodná do každé kabelky
  • vodotěsný dle IPX7 pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 14,5 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 2,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Lubrikace:
Použitelná délka:
10,00 cm