Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Dream Toys ELITE RENEE black

Vibrátor Dream Toys ELITE RENEE black

Vodotěsný silikonový vibrátor Dream Toys ELITE RENEE na dálkové ovládání. Nabízí 10 vibračních režimů pro vaginální i anální použití pro muže i ženy.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte erotickou pomůcku, která potěší všechny vaše smysly? Vyberte si do své sbírky tento vibrátor Dream Toys ELITE RENEE v elegantní černé barvě se zlatými prvky a nechejte se unášet pocitem blaha. Tento vibrátor je velmi všestranný pomocník, který vás vynese až na vrchol intimního nebe. Je vhodný pro muže i pro ženy pro vaginální i anální stimulaci a dráždění klitorisu. Kombinací je mnoho a je jen na vás, který si zrovna vyberete. Dvě ramena z hypoalergenního a sametově jemného silikonu jsou flexibilní a pohladí vás s neuvěřitelnou jemností. Oba konce mají příjemnou úzkou špičku pro snadnou penetraci a skrývají dva výkonné a tiché motory, které lze ovládat zcela samostatně. Jeho úžasných 10 vibračních a pulzačních režimů můžete ovládat přímo na těle vibrátoru, nebo také pomocí dálkového ovladače s dosahem až 15 metrů, což vám nabídne nejen pohodlné změny rytmu, ale také případné sexy hrátky například na večerní procházce. Dát své polovičce ovladač do ruky a čekat, kdy spustí vibrace může být neuvěřitelně vzrušující adrenalinová zábava. Samozřejmostí je vodotěsnost vibrátoru dle certifikátu IPX7, takže si vychutnávejte jeho služby ve sprše či ve vaně. Ovladač ovšem voděodolný není! Velikou výhodou je nabíjení vibrátoru i ovladače pomocí přiloženého USB kabelu, díky čemuž vám odpadne starost nakupování baterií.
Nebojte se experimentovat a najděte si svou oblíbenou variantu včetně vzrušujících hrátek mimo domov.

Jednoduché ovládání si rychle oblíbíte. Podržte vrchní tlačítko power po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícenou LED diodou a zapne se tak do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky měníte režimy vibrací a pulzací jednoho z motorů. Druhý motor ovládáte krátkým stiskem druhého tlačítka se symbolem vlnky. Oba motory lze vypínat, zapínat a ovládat zcela samostatně. Vibrace pozastavíte stisknutím příslušného tlačítka po dobu 2 vteřin. Při podržení tlačítka power po dobu 3 vteřin vypnete vibrátor úplně.
Pro použití dálkového ovladače spusťte vibrátor do pohotovostního režimu. Zapněte ovladač podržením jeho tlačítka power po dobu 2 vteřin. Podsvícené tlačítka indikují zapnutý či vypnutý ovladač. Krátkým stiskem spodního tlačítka se symbolem vlnky měníte režimy obou motorů současně o jeden stupeň. Při podržení tohoto tlačítka po dobu 2 vteřin pozastavíte vibrace. Ovladač opět vypnete podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys ELITE RENEE black:

  • úžasný tenký vibrátor pro stimulaci bodu G a prostaty
  • neuvěřitelně tichý a výkonný
  • flexibilní ohebné tělo
  • kvalitní hebký prémiový silikon
  • 8 různých vibračních a pulzačních režimů
  • ergonomický pro pohodlné držení
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka delšího ramena 11 cm, použitelná délka 9 cm, průměr 2,9 cm, délka kratšího ramena 10 cm, použitelná délka 8 cm, průměr 2,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry