Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER pink

Vibrátor Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER pink

Voděodolný silikonový vibrátor menších rozměrů Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER pink s dráždidlem klitorisu i análku. 9 stupňů vibrací.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Malý, ale šikovný. I tak se dá popsat nový vibrátor Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER v krásné pastelově růžové barvě na dálkové ovládání. Je menších rozměrů, což mu ale nebrání v maximálním poškádlení vaší lasturky, análku i poštěváčku. Hlavní část, kterou si pohodlně zasunete do jeskyňky má štíhlé tělo s obnaženým žaludem. Menší výstupek, který slouží k obšťastnění análku je zmenšenina vibrátoru. V přední části je pak plocha pro stimulaci klitorisu.
REMOTE TRI-PLEASURER je vyroben z heboučkého hypoalergenního silikonu, takže jej nebudete chtít dát z ruky. Co však můžete dát do ruky někomu jinému je dálkový ovladač s dosahem až 10 metrů, pomocí kterého váš partner zvolí jednotlivé stupně vibrací a s vámi tak bude dělat divy... Vibrátor nabízí celkem 9 stupňů vibrací a pulzací. Ovládání je na ovladači dvěma tlačítky, na vibrátoru v jeho spodní části jen jedním tlačítkem. Dlouhým stiskem jej zapnete a vypnete, krátkým volíte mezi programy vibrací. Pohon ovladače zajistí 1 x CR2032 baterie. Ve vibrátoru je vsazena Li-on baterie, kterou dobijete během 2 hodin USB kabelem. Hračka je voděodolná, proto ji vyzkoušejte například ve sprše. Z lubrikantů vždy zvolte gel na vodní bázi. Po každém použití jej omyjte teplou mýdlovou vodou nebo si pořiďte speciální čistič erotických pomůcek.
Záleží jen na vás, zda si užijete sólo hru nebo se s tímto krasavcem pochlubíte milenci a necháte na něm, do jaké extáze vás dostane...

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER pink:

  • jednoduchý, přesto přitažlivý design
  • menší rozměry jsou vhodné i pro začátečnice
  • vibrátor je vyroben z hebkého silikonu
  • má na výběr 9 vibračních módů
  • dálkový ovladač
  • voděodolné provedení
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka vibrátoru 9,3 cm, použitelná délka 8 cm, průměr 2,6 cm, délka anální části 5 cm, průměr 0,8 cm, délka ovladače 6 cm, průměr 3,6 cm, dosah až 10 m
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie (vibrátor), 1 x CRT2032 baterie (ovladač)
Voděodolnost: ano (jen vibrátor)
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry