Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS

Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS

Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS z jemného silikonu a 12 různými vibracemi zaměřený na G bod se stimulátorem klitorisu pro maximální potěšení.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, pokud hledáte něco výjimečného co by vás bavilo a těšilo všemi možnými směry, teď už nemusíte. Pohodlně se usaďte a nechte se unést úžasností tohoto šikuly. Představujeme vám vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS. Přesvědčovat vás nebudeme, on to udělá sám. IRIS je vyroben ze sametově hebkého silikonu, který je pro tělo zdravotně nezávadný a bude vás krásně hladit kdekoliv si budete přát. Jeho ergonomie lehce zakřiveného flexibilního těla a rozšířené hlavy výborně zaplní váš vnitřní prostor a zaměří se na tolik opěvovaný bod G. 12 různých stupňů vibrací a pulzací vás nažhaví a nedovolí nechat opadnout vzrušení. Aby zážitek byl opravdu grandiózní, ke všemu se o vás bude opojně starat stimulátor klitorisu, který není jako u ostatních ve tvaru motýlka či králíčka. Je zkonstruován tak, aby imitací orálního sexu laskal svým jazýčkem poštěváček ve 3 rychlostech. Dva výkonné motory, jeden pro vibrátor a druhý pro stimulátor, jsou zde pro maximální prožitek. Pokud si opravdu ráda hrajete kdekoliv, pak by pro vás bylo omezující nemoci jej použít ve sprše. S vodotěsností dle certifikátu IPX7 můžete kamkoliv. Do vany i do bazénu. Pokud se IRIS unaví, za dvě hodinky mu doplníte energii pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Když už má tolik báječných funkcí, byla by škoda lámat si hlavu nad ovládáním. Nemusíte. Je to jednoduché. Na boku naleznete dvě tlačítka. Vrchní ovládá stimulátor, spodní vibrátor. Podržte tlačítko po dobu 3 vteřin pro zapnutí i vypnutí. Krátkými stisky měníte jednotlivé stupně vibrací a pulzací. Obě tlačítka se ovládají stejně a jsou nezávislé na sobě.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS:

  • výkonný vibrátor cílený na bod G se stimulátorem klitorisu v podobě jazýčku
  • kvalitní hebký silikonový materiál bez ftalátu
  • dva silné motory s 12 různými vibračními a pulzačními režimy
  • vodotěsný dle IPX7
  • jednoduché ovládání pro maximální pohodlí
  • dobíjení pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená
Materiál: silikon, ABS
Rozměry: celková délka 19,8 cm, použitelná délka 14,2 cm, průměr 4 cm, délka stimulátoru 3 cm, průměr stimulátoru 3,5 cm
Vibrace: ano
Vodotěsnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry