ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION PANDORA červený

Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION PANDORA červený

Katalog: DT100901
Báječný párový vibrátor z hedvábně jemného silikonu prvotřídní kvality s bezdrátovým dálkovým ovládáním. Má dva výkonné motory s 12 vibračními režimy.
1 269 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Okořeňte své společné aktivity a vychutnejte si čiré dobrodružství přímo při sexu. Tento párový vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION PANDORA otevře tajemnou skřínku do vašeho vášnivého světa a doprovodí vás až na vrchol erotické extáze. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který je zcela nezávadný pro lidskou pokožku a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Dokonalý ergonomický tvar ve tvaru písmene U je uzpůsoben tak, aby nepřekážel a nevypadával. Jeho ramena jsou spojena tenkým tělem, které je sice flexibilní, aby se perfektně přizpůsobil vašim potřebám, ale také výjimečně pevné, čímž se skvěle udrží na místě. Na vnitřních stranách naleznete decentní drážky, které vás budou báječně vzrušovat. Silnější část ramena se opře o klitoris partnerky, zatímco užší a menší část se vkládá do nitra vagíny. Vzhledem k jeho zakřivení dobře vyhledá bod G, takže bude žena pod jeho taktovkou doslova v sedmém nebi a přesto zanechá dostatečný prostor pro partnerův penis.
Díky dvěma opravdu výkonným a tichým motorům pracující současně si oba užijete svou intimní chvilku plnými doušky. Stimulace klitorisu s vnitřními vibracemi vás rychle dovedou k divokému orgasmu. Na výběr máte nezapomenutelných 12 vibračních a pulzačních rytmů, které se ovládají malým nenápadným tlačítkem na vrchní části. Pro dokonalý komfort a uvolnění máte také k dispozici bezdrátový dálkový ovladač ze silikonu a odolného ABS plastu ve tvaru prstence, který vám usnadní volbu jednotlivých programů. S dosahem až 10 metrů to bude hračka. Dobře se drží v ruce a můžete si zvolit, kdo z vás bude mít tu moc nečekaně přepnout vibrační režim.
Pokud se ptáte, zda si své momenty touhy můžete užít také při vodních radovánkách, pak vám radost udělá vodotěsnost IPX7, a to u obou zařízení. Smyslné hrátky ve sprše či ve vaně tak nikdy nebyly zábavnější. A pokud jednomu z nich dojde energie, pohodlně ji doplníte přiloženým magnetickým USB kabelem.
Na nic nečekejte a rozpoutejte v ložnici mystické okamžiky vedoucí k bouřlivému vyvrcholení vaší lásky.

Jednoduché ovládání vás nepřekvapí. Podržte tlačítko power na vibrátoru po dobu 3 vteřin. Přivítá vás krátkou vibrací a rozsvícením LED diody a zapne se do pohotovostního režimu. Dalšími krátkými stisky tohoto tlačítka spustíte a měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Vibrátor vypnete opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem uveďte vibrátor do pohotovostního stavu. Ovladač není třeba nikterak zapínat. Stačí stisknout krátce vrchní tlačítko se symbolem rotující šipky pro zapnutí vibrací a přepínání jednotlivých rytmů. Krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem pauzy pozastavíte a znovu spouštíte vibrace. Pro vypnutí vibrátoru použijte opět jeho vlastní tlačítko.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu těchto hraček. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití je opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který je zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION PANDORA:

  • výjimečná párová erotická pomůcka okoření společnou vášeň
  • vyroben ze sametově jemného silikonu prvotřídní kvality
  • dokonalá ergonomie pevnějšího těla skvěle drží na místě a nevypadává
  • uzpůsobeno pro bezkonkurenční masáž bodu G i penisu a stimulaci klitorisu zároveň
  • dva neuvěřitelně výkonné motory s tichým chodem pracující současně
  • 12 vibračních a pulzačních rytmů pro divoké nespoutané orgasmy
  • ovládání pomocí tlačítka i bezdrátového dálkového ovladače
  • vodotěsný pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka většího ramene 9,3 cm, použitelná délka 8,4 cm, celková délka menšího ramene 8,2 cm, použitelná délka 7,4 cm, průměr většího ramene 3,2 cm, průměr menšího ramene 2,3 cm celkový průměr ovladače 5,5 cm, vnitřní průměr ovladače 2,6 cm, šířka ovladače 3,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
9,30 cm
Použitelná délka:
7,40 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka většího ramene 9,3 cm, použitelná délka 8,4 cm, celková délka menšího ramene 8,2 cm, použitelná délka 7,4 cm, průměr většího ramene 3,2 cm, průměr menšího ramene 2,3 cm celkový průměr ovladače 5,5 cm, vnitřní průměr ovladače 2,6 cm, šířka ovladače 3,1 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: