ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY

Vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY

Extrémně výkonný vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY z potravinářského silikonu. Elegantní design, tichý režim a dokonalá masáž G bodu 10 vibračními režimy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete pocítit tolik zmiňovanou stimulaci bodu G, ale nevíte jak na to? Tento vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY to ví a snadno vám k nalezení nejcitlivější erotogenní zóny pomůže. Kolekce ROMANCE vám přináší unikátní elegantní design z venčí a výjimečnou technologii zevnitř. Tento šikula není výjimkou. Sexy červená barva se zlatými lesklými prvky působí opravdu honosně. Je vyroben z hedvábného jemného silikonu potravinářské kvality, takže je hypoalergenní a nezávadný pro lidskou pokožku. Vaše partie pohladí s neuvěřitelnou něžností, takže se s ním budete chtít mazlit víc, než obvykle. Rukojeť a zlaté prvky jsou z odolného ABS plastu, dobře se drží v ruce a naleznete na přední části protiskluzovou ozdobnou texturu s ovládacím tlačítkem. Flexibilní měkké tělo se zahnutou rozšířenou špičkou přesně zacílí na váš bod G a poskytne vám dokonalou masáž, která dokáže způsobit neuvěřitelné vzrušení a výbuch vášně. Ve spojení s kvalitním lubrikantem bude báječně klouzat a zavede vás do erotického ráje. Ve špičce ukrývá extrémně výkonný motor, který má ke své síle neuvěřitelně tichý chod. Na výběr máte 10 vibračních a pulzačních režimů, které vám dopřejí naprostou extázi. Vodotěsnost dle IPX7 zajistí, že si jej můžete vychutnat také ve sprše nebo ve vaně a energii mu doplníte přiloženým USB kabelem, takže vám odpadne starost o nakupování baterií.
Dráždění bodu G je pro mnohé ženy vrcholem intenzivních prožitků. Najděte ho s tímto vibrátorem a pociťte nevídanou rozkoš.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte tlačítko na rukojeti po dobu 3 vteřin pro zapnutí prvního režimu vibrací. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY:

  • elegantní vibrátor pro dokonalou stimulaci bodu G z romantické kolekce
  • flexibilní měkké tělo se zahnutou rozšířenou špičkou
  • kvalitní sametově hebký prvotřídní silikon potravinářské kvality ozdoben zlatým ABS plastem
  • neuvěřitelně výkonný motor s opravdu tichým chodem
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • drážkovaná protiskluzová rukojeť se perfektně drží v ruce
  • vodotěsný dle IPX7 pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,3 cm, použitelná délka 11 cm, průměr 3,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
11,00 cm
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry: