ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA purple

Vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA purple

Silikonový vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA v temné fialové barvě s funkcí ohřevu, s 12 různými vibračními funkcemi.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pokud si rády hrajete samy se sebou a vibrující společník vám není cizí, máme pro vás exkluzivní kousek do sbírky. Vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA se skvěle a spolehlivě postará o všechny erotogenní zóny ženy a dovede vás až na samý vrchol vzrušení. Tento elegantní šikula má dvě ramena jak pro stimulaci vnitřní s extra stimulací bodu G, tak pro stimulaci klitorisu. Obě ramena jsou zakončena měkkými stimulačními hroty. Vibrátor se pyšní speciální funkcí ohřevu až na 38 ° C na špičce, tedy přibližnou teplotu lidského těla, což přináší příjemné pocity i v chladnějším prostředí. Tento prémiový vibrátor nabízí Dual Density Shaft. To znamená, že má pevné vnitřní jádro a měkký realistický silikon na povrchu. Zvyšuje to váš prožitek při používání této hračky, budete mít pocit, že do vás proniká skutečný penis. Jeho extra tichý motor nabízí 3 úrovně stálých vibrací a 9 vibračních rytmů, kde si jistě každý najde svůj oblíbený režim. Jeho ergonomický tvar se dokonale přizpůsobí ženským konturám. Vibrátor je vyroben z ultra jemného hypoalergenního silikonu, který je nenáročný na údržbu. Ve spodní části najdete ozdobný ABS plast ve zlaté barvě, který umocňuje pocit luxusu.
Celé ovládání najdeme pod třemi tlačítky. Přidržením prostředního tlačítka po dobu zhruba 3 vteřin vibrátor zapnete i vypnete. Stiskem horního tlačítka přepínáte mezi jednotlivými vibracemi. Podržením spodního tlačítka zapnete funkci ohřevu, což vám signalizuje dioda, která se rozsvítí červeně. Vibrátor dobijete přiloženým USB kabelem přibližně za 3,5 hodiny. Užívat si jej můžete klidně také ve sprše, protože je celý vodotěsný. Pro lubrikaci vždy zvolte gel na vodní bázi a po každé společné chvíli vibrátoru dopřejte lázeň teplou mýdlovou vodou nebo si pořiďte speciální prostředek na erotické pomůcky.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA purple:

  • funkce ohřevu až na 38° C pro příjemnější pocit
  • dvě ramena s vroubkovaným povrchem pro intenzivnější stimulaci
  • Dual Density Shaft – pevné vnitřní jádro a měkký realistický silikon na povrchu
  • 3 úrovně stálých vibrací a 9 vibračních rytmů
  • extra tichý motor
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • dobíjecí pomocí USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21 cm, použitelná délka 13 cm, průměr 3,8 cm, délka stimulátoru 5,5 cm, průměr 2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-lon baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry