Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE FLUTTERING TULIP magenta

Vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE FLUTTERING TULIP magenta

Vibrátor se stimulátorem DREAM TOYS VIBES OF LOVE FLUTTERING TULIP magenta má dva motory s 9 vibracemi a pulzacemi. Je vodotěsný dle IPX7.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, milujete dráždidla a jejich měkké dovednosti a zároveň si nechcete odepřít možnost klasického vibrátoru? S tímto vibrátorem DREAM TOYS VIBES OF LOVE FLUTTERING TULIP ve vyzývavé barvě magenta máte oba v jednom. Na jedné straně vibrátor, na té druhé dráždidlo. Vybraný kvalitní silikon vám poskytne neuvěřitelně sametovou péči. Obě strany s vlastním silným a tichým motorem lze ovládat nezávisle na sobě a nabídnou vám každá 9 vibračních a pulzačních režimů. Čtyři jemné okvětní lístky dráždidla budou vlivem vibrací krásně tančit a můžete tak vzrušovat bradavky, dráždit klitoris či jiné erotogenní zóny. Strana s dráždidlem je nenápadně texturovaná do formy spirálky. Na opačné straně naleznete vibrátor s hladkou kulatou špičkou. Mezi jednotlivými částmi je zúžení a tvarem pak celý vibrátor připomíná typ vibračních vajíček. Že by ...? Fantazii se meze nekladou. Vibrátor je vodotěsný dle IPX7, takže jej určitě nezapomeňte vzít s sebou do koupelny. Zažijete luxusní erotické momenty pod vodou. Dobijete jej snadno pomocí magnetického USB kabelu.
Darujte ženě tento tulipánek, nebo si udělejte radost sama. Litovat rozhodně nebudete.

Ovádání je opravdu jednoduché. Podržte tlačítko po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Rozsvítí se LED indikátor a vibrátor se uvede do pohotovostního stavu. Pro spuštění dráždidla stiskněte krátce spodní tlačítko se symbolem vibrací. Pro spuštění vibrátoru stiskněte krátce tlačítko power. Dalšími krátkými stisky ovládáte jednotlivé strany. Pozastavit je můžete přepnutím všech 9 režimů, nebo vypnutím celého vibrátoru, které provedete dlouhým stiskem tlačítka power po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE FLUTTERING TULIP magenta:

  • vibrátor se stimulátorem 2v1 s zúžením mezi jednotlivými stranami
  • dráždidlo ve tvaru tulipánu se čtyřmi měkkými lístky
  • jemná textura na straně dráždidla
  • hladký vibrátor s kulatou špičkou a ovládacími tlačítky
  • dva tiché a silné motory mají každý 9 vibračních a pulzačních režimů
  • oba motory lze ovládat nezávisle na sobě
  • velmi kvalitní sametově hebký lékařský silikon
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 15 cm, použitelná délka 12 cm, délka stimulačních lístků 3 cm, průměr 3,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Použitelná délka:
0,00 cm