Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE HEATING THRUSTER

Vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE HEATING THRUSTER

Voděodolný vibrátor se třemi motory DREAM TOYS VIBES OF LOVE HEATING THRUSTER s funkcí ohřevu, rotující a posuvnou hřídelí a 7 vibracemi a pulzacemi.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pro náročné ženy, které milují vibrace a zároveň chtějí ještě něco víc, je zde tento skvělý vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE HEATING THRUSTER v růžové barvě. Zaručeně vás ohromí množstvím funkcí, které skrývá. Má 3 motory, které ukrývá v hlavě vibrátoru a v těle stimulátoru klitorisu a poslední ovládá hřídel těla. Chod motorů je tichý a nabízí 7 vzrušujících vibračních a pulzačních režimů. Vibrátor je vyroben z jemného a sametově hebkého lékařského silikonu s decentní ozdobou ze zlatého ABS plastu. Tělo vibrátoru kromě texturovaných vroubků nabízí i další stimulaci pomocí posuvné a rotující hřídele. Pro maximální pohodlí naprosto ideální. Stačí zasunout a nechat se laskat jeho vrtivými přírazy. K dokonalé stimulaci klitorisu využijete stimulátor se třemi jemnými jazýčky, který už bude vědět, jak dosáhnout božského a intenzivního orgasmu. Co každá žena ocení je funkce heat, která zahřeje hlavici vibrátoru na příjemnou tělesnou teplotu, protože co je teplé je vždy lepší než studené, pokud jde o citlivou dámskou pokožku. Vibrátor je voděodolný dle IPX3, což umožňuje nejen použití ve sprše, ale také jeho pohodlnou údržbu. Na zadní straně naleznete dva kovové piny, které slouží k nabíjení pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Nechejte se přesvědčit množstvím úchvatných funkcí, které se o vás postarají s tou nejněžnější péčí.

Jednoduché ovládání je zajištěno pomocí tří tlačítek. Podržením jakéhokoliv tlačítka na 2 vteřiny zapnete i vypnete jeho funkci. Vrchní tlačítko se symbolem pohybu ovládá funkci posuvné a rotující hřídele, prostřední se symbolem vibrací ovládá motor vibrátoru a dráždidla klitorisu a spodní tlačítko se symbolem plamene ovládá fukci ohřevu. Krátkými stisky měníte vibrace a pulzace, na tlačítko heat a tlačítko hřídele nemá krátké stisknutí vliv. Zapnuté funkce se vám zobrazí podsvícením LED diodou.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE HEATING THRUSTER:

  • moderní vibrátor s rotující a posuvnou hřídelí a stimulátorem klitorisu
  • funkce heat ohřeje vibrátor na příjemnou teplotu
  • stimulátor klitorisu pro ještě vzrušivější dráždění napodobuje orální sex
  • kvalitní hebký silikonový materiál
  • dva tiché motory se 7 různými vibračními a pulzačními režimy
  • třetí motor ovládá vrtivé pohyby vibrátoru
  • jednoduché ovládání
  • dobíjení pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 24,5 cm, použitelná délka 14 cm, průměr 3,4 cm, délka stimulátoru 5,2 cm, průměr stimulátoru 3,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Použitelná délka:
0,00 cm