ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE růžový

Vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE růžový

Smyslný vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE z hebkého silikonu s 9 vibračními a pulzačními režimy a 9 rytmy vakuového sání klitorisu.
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vyzkoušejte něco unikátního a zcela nového. Vychutnejte si okamžik plný vášně a pozvěte do ložnice tento fenomenální vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE se kterým objevíte jedinečnou sílu intenzivních milostných chvil. Tento krasavec v rozkošné růžové barvě vás rozhodně překvapí. Je vyroben z ultra hebkého a sametového silikonu, který neobsahuje ftaláty ani latex a je tak nezávadný pro lidskou pokožku. Má ergonomicky zahnuté rameno pro dokonalou masáž bodu G s úzkou špičkou, která usnadní jeho penetraci. Je flexibilní a na jeho povrchu naleznete decentní stimulační drážky. Disponuje velmi výkonným motorem, který rozezvoní vaše nitro svými 9 vibračními a pulzačními režimy. Ohebný stimulátor s extrémně měkkou hubičkou nabídne vašemu klitorisu jedinečné prožitky. Nepůjde zde ovšem o vibrace, nýbrž o unikátní funkci vakuového sání. V 9 smyslných rytmech vás potěší tím, že prokrví vaši erotogenní zónu a tím zvýší její citlivost. Jemný podtlak si okamžitě zamilujete. Navíc obě funkce můžete ovládat samostatně a vybrat si tak pro sebe kombinaci přesně dle aktuální nálady a chuti. Napětí bude stoupat a vás čeká žhavé a vzrušující momenty. Bílá rukojeť ozdobená stříbrným ABS plastem ve tvaru očka je robustní a dovolí perfektní manipulaci.
Přesuňte se do koupelny a využijte možnost použití ve sprše či ve vaně. Je totiž plně vodotěsný dle IPX7 a ve spojení s teplou vodou vám ještě zpříjemní vaše hrátky. Energii mu pak doplníte pohodlně pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Dopřejte si nezapomenutelnou jízdu svého života, kterou budete chtít opakovat stále dokola.

Jednoduché ovládání nevyruší vaši fantazii. Podržte spodní tlačítko power po dobu 2 vteřin. Rozsvítí se LED dioda a spustí se pohotovostní režim. Krátkými stisky spodního tlačítka zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem víru zapnete a měníte jednotlivé režimy vakuového sání. Podržením tohoto tlačítka sání pozastavíte. Opětovným podržením spodního tlačítka power po dobu 2 vteřin vibrátor vypnete.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE:

  • fenomenální pomůcka pro intenzivní radost z dvojího dráždění
  • vyrobeno ze sametového silikonu prvotřídní kvality bezpečného pro tělo
  • flexibilní rameno zahnuté pro báječnou masáž bodu G
  • 9 silných vibračních a pulzačních režimů
  • ohebný stimulátor klitorisu s vakuovým sáním v 9 rytmech
  • robustní rukojeť ve tvaru očka nabídne pohodlnou manipulaci
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, bílá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 22,5 cm, použitelná délka 13 cm, průměr 3,3 cm, délka stimulátoru 4,2 cm, průměr 1,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry