Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE zelený

Vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE zelený

Vodotěsný zelený vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE se stimulátorem klitorisu, 2 motory a 9 vibračními programy.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete erotické dráždění jak z vnějšku tak z vnitřku? V tom případě roztahujte nohy pro zelený vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE! Tenhle frajer je totiž tvarovaný podle reálného penisu, takže u něj najdete krásný žalud a navíc je k němu přidělaný flexibilní stimulátor, který si pěkně pohraje s vaším klitorisem. Díky ultra jemného a hladkého silikonu bude vklouzávání do vás bezproblémové a především velmi příjemné. Je zkonstruován z části také z ABS plastu, aby byl pevný tam, kde má. Například rukojeť je pevná a s otvorem, aby se vám dobře držel. Pomocí 2 silných motorů budou vaše společné chvíle velmi intenzivní. Přesto nebudou nikdy stejné, protože v něm najdete 9 vibračních programů pro vibrátor, ale i pro stimulátor, takže máte jich máte 18 a je jen na vás, jak je budete kombinovat jednoduchým ovládáním. Vaše sténání nic nepřeruší, protože je opravdu tichý. Užívat si s ním můžete také ve vaně nebo ve sprše, protože je zcela vodotěsný. Jediné, co chce občas on po vás, je nabití magnetickým USB kabelem, jinak je to ve vašich rukách.
Už cítíte ten smyslný pulz v kalhotkách?

Hrátky mohou započít opravdu snadno, protože vibrátor má pouze 2 tlačítka ovládání, která jsou umístěna na rukojeti pod sebou. Dlouhým stisknutím dolního tlačítka vibrátor zapnete. Krátkým mačkáním tohoto tlačítka přepínáte vibrační programy stimulátoru. Horním tlačítkem měníte program vibrátoru. Pořádně nabitý bude po 3 hodinách a následně vám poslouží hodinu a půl. Abyste si svého kamaráda pro erotické chvíle mohli užívat co nejdéle, používejte, prosím, pouze lubrikant na vodní bázi, který si vyberte tady. Po použití jej nezapomeňte očistit čisticím prostředkem, který naleznete zde.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE zelený:

  • tichý pomocník pro masturbaci nebo partnerský sex
  • dráždění pomocí vibrátoru a stimulátoru klitorisu
  • kvalitní, hebký a zdravotně nezávadný silikon
  • 2 motory s 9 vibračními programy pro vibrátor a stimulátor zvlášť
  • tichý, aby nerušil sexuální atmosféru
  • zcela vodotěsný pro vášně ve vodě
  • dobíjení pomocí magnetického USB kabelu
  • jednoduché ovládání a snadná údržba

Parametry:


Barva: zelený
Materiál: silikon a ABS plast
Rozměry: celková délka vibrátoru 22,7cm, použitelná délka 12,5 cm, průměr 4,3cm, délka výstupku na klitoris 4,5 cm, šířka 2,8
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikační gely na bázi vody
Parametry