ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER purple

Vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER purple

Zahřívatelný silikonový vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER purple simuluje kopulační pohyby a lze jej upevnit na flexi držák.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, chcete zažít ten pocit, kdy se milujete se svým partnerem i když jej nemáte vedle sebe? Nový vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER v pastelově fialové barvě perfektně napodobí sex s milencem bez jeho přítomnosti.
Je to možné díky kopulačním pohybům, kterých je vibrátor schopen. Navíc disponuje silnou přísavkou, která vám jej pevně zafixuje na jakémkoliv rovném povrchu a vy tak můžete mít volné ruce třeba pro laskání vašich ňader... Pomůcka je k přísavce připevněna kloubem, proto si můžete zvolit úhel, který vám nejlépe bude vyhovovat a docílit tak neuvěřitelného zásunu. LOVE THRUST je decentně ukryt v nenápadném obalu. Jeho ovládání je možné buďto přímo na vibrátoru nebo dálkovým ovladačem. To, že pulzátor lze zahřát až na 40 stupňů je jen pomyslnou třešinkou na dortu.
Vibrátor je v balení rozložený. Z širší části odejměte horní víčko a nasaďte na ni pulzující část. Nástavec je flexibilní a má na povrchu drážky. Jednotlivé funkce se spouštějí delším stiskem daného tlačítka. Pulzace mají 7 různých variant a vibrace mají také 7 různých módů. Obojí lze spustit samostatně nebo obě funkce najednou. Rozsah pohybů při spuštěných pulzacích je cca 3,3 cm. Hebký silikonový povrch je hypoalergenní a snadno se udržuje. V balení najdete USB kabel pro dobíjení a vzorek lubrikantu a čističe erotických hraček.
Gely vždy používejte jen na vodní bázi. Celou naší nabídku najdete zde. Před a po každém použití jej ošetřete přípravkem na údržbu erotických hraček.
Užijte si jedinečný zážitek a mnoho, mnoho orgasmů s vibrátorem Fantasy For Her LOVE THRUST - HER!

Proč si vybrat vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER purple:

  • neskutečný pracant do vaší ložnice
  • umí napodobit kopulační pohyby v rozsahu až 3,3 cm
  • funkční část je možné zahřát až na 40 stupňů
  • lze nasadit na přísavku, která jej udrží na místě na rovném povrchu
  • 7 možností pulzací a 7 programů vibrací
  • hebký silikon
  • v balení vzorek lubrikantu a čističe erotických pomůcek
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka i s nastavcem 30 cm, použitelná délka 15 cm, průměr nástavce 6,4 cm, průměr vibrátoru 3,5 - 4 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: gely na vodní bázi
Složení čističe: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Carboxymethyl Lauryl Glucoside, Sodium PCA, Propylparaben, Methylparaben, Diazolidinyl Utrea, Citric Acid
Složení gelu: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcallulose, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Carbamide, Methylparaben, Carbomer, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, PEG-45M, Tetrasodium EDTA, Sodium Polymethacrylate
Parametry