Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor G-SPOT GAVYN yellow

Vibrátor G-SPOT GAVYN yellow

Vodotěsný vibrátor G-SPOT GAVYN ve žluté barvě z hedvábného silikonu. Má 10 vibračních funkcí a vlnkovitě zahnuté tělo pro skvělou stimulaci nejen bodu G.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jistě víte, že drážděním bodu G se vyznačuje jako nejúžasnější a nejspolehlivější způsob, jak dosáhnout divokého orgasmu. S tímto vibrátorem G-SPOT GAVYN ve žluté barvě může být jeho nalezení o něco snazší. Tento vibrátor z extrémně jemného a sametově hebkého silikonu je několikrát zahnutý ve tvaru vlnek tak, aby váš G bod lehce našel a stimuloval jej jak nejlépe umí. Díky svému unikátnímu tvaru také masíruje a dráždí celý vstup poševního otvoru, aby výsledek z této slasti byl naprosto dokonalý. Flexibilní a měkké tělo vibrátoru je stvořeno pro váš komfort a snadné zavádění. O jeho 10 vibračních a pulzačních režimů se postará vibrační patronka z odolného ABS plastu, která nedosahuje ani 60 dB a tím se řadí mezi nejtišší erotické společníky. Na síle vibrací to ovšem neubere ani o píď a vy si tak můžete vychutnat bouřlivé vyvrcholení, které vám může poskytnout pouze tento bod lásky. Také mužský bod P umí GAVYN báječně pohladit a každý muž s ním může nalézt zcela novou rozkoš. Vibrátor je vodotěsný dle IPX6 certifikátu, což jej opravňuje ke smyslným prožitkům ve sprše či ve vaně. Nabijete jej pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu. První nabití může trvat až 3 hodiny.
Jste připraveni na výjimečnou intimní masáž nejcitlivějších míst vašeho těla?

Jednoduché ovládání vám nebude překážet. Dlouhým stiskem tlačítka power zapnete první vibrační režim a dalšími krátkými stisky je přepínáte. Vypnete vibrátor opětovným podržením tlačítka po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor G-SPOT GAVYN yellow:

  • vzrušující vibrátor pro stimulaci nejen bodu G
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor patronky
  • flexibilní ohebné tělo se perfektně přizpůsobí vašim křivkám
  • kvalitní sametově hebký silikon bez ftalátů a latexu
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • unikátní vlnkově zahnutý tvar
  • vodotěsný dle IPX6 certifikátu
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: žlutá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,5 cm, použitelná délka 18 cm, průměr 3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry