Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor G-SPOT GREGORY purple

Vibrátor G-SPOT GREGORY purple

Vodotěsný vibrátor G-SPOT GREGORY v růžové barvě vyrobený z hedvábného silikonu. Má 10 vibračních funkcí a výrazně zahnuté flexibilní tělo pro váš bod G.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jistě víte, že drážděním bodu G se vyznačuje jako nejúžasnější a nejspolehlivější způsob, jak dosáhnout divokého orgasmu. S tímto vibrátorem G-SPOT GREGORY v růžové barvě může být jeho nalezení o něco snazší. Tento vibrátor z extrémně jemného a sametově hebkého silikonu je velmi výrazně zahnutý tak, aby váš G bod lehce našel a dráždil jak nejlépe umí. Na svém těle má stimulační drážky, aby výsledek z této slasti byl naprosto dokonalý. Flexibilní a měkké tělo vibrátoru je stvořeno pro váš komfort a snadné zavádění. O jeho 10 vibračních a pulzačních režimů se postará vibrační patronka z odolného ABS plastu, která nedosahuje ani 60 dB a tím se řadí mezi nejtišší erotické společníky. Na síle vibrací to ovšem neubere ani o píď a vy si tak můžete vychutnat bouřlivé vyvrcholení, které vám může poskytnout pouze tento bod lásky. Také mužský bod P umí GREGORY báječně pohladit a každý muž s ním může nalézt zcela novou rozkoš. Vibrátor je vodotěsný dle IPX6 certifikátu, což jej opravňuje ke smyslným prožitkům ve sprše či ve vaně. Nabijete jej pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu. První nabití může trvat až 3 hodiny.
Jste připraveni na výjimečnou intimní masáž nejcitlivějších míst vašeho těla?

Jednoduché ovládání vám nebude překážet. Dlouhým stiskem tlačítka power zapnete první vibrační režim a dalšími krátkými stisky je přepínáte. Vypnete vibrátor opětovným podržením tlačítka po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor G-SPOT GREGORY purple:

  • úžasný zahnutý vibrátor pro stimulaci bodu G
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor patronky
  • flexibilní ohebné tělo se perfektně přizpůsobí vašim křivkám
  • kvalitní sametově hebký silikon bez ftalátů a latexu
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • výrazně ohnutý tvar
  • vodotěsný dle IPX6 certifikátu
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,5 cm, použitelná délka 16,5 cm, průměr 3,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry