Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Mae B G-Spot Twin Vibrator purple

Vibrátor Mae B G-Spot Twin Vibrator purple

Voděodolný vibrátor Mae B G-Spot Twin Vibrator s výrazně zesíleným tělem pro dráždění bodu G a stimulátorem klitorisu. Nabízí 7 vibračních režimů a 6 intenzit.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Slyšela jste už o slavném a tolik opěvovaném G-bodu a chtěla byste zažít jaká je to slast? Pořiďte si tento vibrátor Mae B G-Spot Twin Vibrator ve fialové barvě a máte už jen krůček k tomu prožít intenzivní orgasmy. Jeho ergonomické tělo s drážkováním z ultra hebkého sametového silikonu je flexibilní a výrazně zesílená a zakřivená špička se báječně postará o váš bod G, který bude jemně dráždit. Ohebný stimulátor klitorisu se zaměří na vaši perličku, kterou rozechvěje pro dokonalý rozkošný pocit. O tyto smyslné prožitky se postará jeho 7 vibračních a pulzačních režimů, které mají na svědomí jeho dva tiché a výkonné motory. Můžete si ke každé vibraci vybrat jednu ze 6 intenzit síly vibrací, takže celkem máte k dispozici neuvěřitelných 42 kombinací. Díky tomu všemu můžete zavřít oči a zcela se oddat svým vlastním potřebám. Uvolněte se a pociťte vzrušení obou erotogenních míst, které vyvolají orgasmy jaké si nedovedete představit. Na spodní části naleznete ozdobnou rukojeť ze stříbrného ABS plastu. Vibátor se skvěle drží v ruce. Samozřejmostí je odolnost proti vodě, můžete jej proto vzít s sebou do sprchy pro mokré radovánky. Pohání jej dvě AAA baterie, které po odšroubování vrchní části dejte do pouzdra pólem + směrem dovnitř.
Objevte kombinaci obou nejznámějších erotogenních zón a nechejte se okouzlit jeho dovednostmi.

Jednoduché ovládání si zamilujete. Krátkým stiskem tlačítka na rukojeti zapnete vibrace a dalšími krátkými stisky měníte jednotlivé režimy. Pro přidání či ubrání intenzity krátce stiskněte tlačítko + nebo -, které naleznete na boku silikonové části. Pro vypnutí vibrátoru podržte tlačítko po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Mae B G-Spot Twin Vibrator purple:

  • výjimečný vibrátor pro výraznou stimulaci bodu G a klitorisu
  • dva neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů
  • 6 možností nastavení intenzity
  • flexibilní ohebné tělo
  • kvalitní sametově hebký silikon
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • intuitivní jednoduché ovládání
  • pohon na 2 x AAA baterie
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,6 cm, použitelná délka 11,4 cm, průměr 3,7 cm, délka stimulátoru 4,9 cm, průměr stimulátoru 2,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry