ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager white

Vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager white

Silikonový voděodolný vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager v bílo zlaté barevné kombinaci se stimulátorem klitorisu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nádhera s lesklým kamínkem, zlatou rukojetí a stimulátorem klitorisu, to je vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager ve sněhově bílé barvě.
Designově propracovaná novinka, která nesmí chybět ve vašem šuplíku s erotickými pomůckami! Vibrátor nabízí 7 stupňů vibrací a 5 rychlostí. Má dva motorky, jeden v těle vibrátoru, druhý ve stimulátoru poštěváčku. Ovládání je jednoduché a to pomocí luxusního drahokamu ve spodní části.
Je vyroben z hebkého, pro tělo bezpečného silikonu, který je hypoalergenní a snadno se udržuje jeho hygiena. Nabít jej můžete díky USB kabelu, který je součástí balení. Jelikož je JOPEN Callie Vibrating Dual Massager odolný proti stříkající vodě, můžete jej použít třeba ve sprše a zažít tak neskutečné nekončící orgasmy.
V případě, že budete vibrátor lubrikovat, použijte jen gely na vodní bázi. Před a po každém použití doporučujeme očistu pomocí čističe erotických hraček. Vzhledem k tomu, že je vibrátor balen do dárkové krabičky, obdarujte jím, pánové, svou manželku nebo milenku.

Proč si vybrat vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager white:

  • elegantní vzhled
  • vyroben z jemného silikonu
  • vibrátor s dráždidlem klitorisu
  • provedení odolné proti stříkající vodě
  • 7 vibračních programů a 5 rychlostí
  • vhodné jako dárek
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: bílá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,1 cm, použitelná délka 11,3 cm, průměr 4,1 cm, délka stimulátoru 5,7 cm, průměr stimulátoru 2 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Voděodolnost: ano (proti stříkající vodě)
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry