ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Masážní hlavice JOPEN Starstruck Romance Wand vibrační bordó

Masážní hlavice JOPEN Starstruck Romance Wand vibrační bordó

Vodotěsný vibrátor JOPEN Starstruck Romance Wand ve vínové barvě pro vzrušující intimní relax. Má tělo z ultra jemného silikonu a flexibilní masážní hlavici.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte sobě nebo svému miláčkovi v posteli pohodu a relax a nechejte se unášet na vlnách intenzivních a uvolňujících pocitů neodolatelné touhy. Masážní vibrátor JOPEN Starstruck Romance Wand v nádherné vínové barvě je ideálním společníkem pro sólové nebo párové hrátky. Všestranný pomocník, který v ložnici nesmí chybět. Neexistuje lepší způsob jak rozvolnit a naladit správnou atmosféru, než se oddat smyslné masáži vašeho klína či celého těla. S tím vám pomůže tento luxusní vibrátor z vysoce kvalitního, jemného a sametově hebkého silikonu, který vás se svou měkkou flexibilní hlavicí bude krásně hladit a laskat. Materiál je zcela bezpečný pro lidskou pokožku, neobsahuje latex ani nebezpečné ftaláty. Vybírat můžete ze 7 vibračních a pulzačních režimů, které dopřejí naprostý komfort vám i vaší polovičce a pro každý rytmus si můžete zvolit jednu z 5 rychlostí vibrací. Celkem máte tedy 35 různých kombinací. Elegantní zakončení vibrátoru z třpytivého ABS plastu a podsvícená základna z něj udělá rozkošného fešáka, který se perfektně drží v ruce a zajistí přesnou kontrolu nad prováděným blahem. Jeho velkou výhodou je jeho velikost. Skvěle padne do každé dlaně a můžete si jej také přibalit na cesty. Co oceníte především po náročném pracovním dni je nabídka vzít si jej s sebou do sprchy. Je totiž 100% vodotěsný. Energii mu doplníte pohodlně přiloženým USB kabelem. Tento skvost vám rádi dodáme v krásném dárkovém balení.
Zanechte již svých aktivit, zapomeňte na starosti z práce a oddejte se smyslné předehře.

Jednoduché ovládání vás nebude nikterak vyrušovat. Podržte spodní tlačítko na základně po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá podsvíceným tlačítkem a spustí první vibraci a rychlost otáčení. Následnými krátkými stisky spodního tlačítka měníte režimy vibrací a pulzací. Na levé straně rukojeti naleznete tlačítka + a -, jejímž krátkými stisky přidáváte či ubíráte rychlost rotace a sílu vibrací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením spodního tlačítka po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masážní hlavici JOPEN Starstruck Romance Wand vibrační bordó:

  • výkonný masážní vibrátor na celé tělo
  • flexibilní měkká masážní hlavice
  • kvalitní ultra hebký silikon ozdobený odolným třpytivým ABS plastem
  • tichý a výkonný motor
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů
  • 5 rychlostí pro každou vibraci
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: vínová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,2 cm, průměr těla 4 cm, délka hlavice 5 cm, průměr hlavice 4,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry