Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
SET vibrátor JoyFlesh Perfect Love G-spot fialový + lubrikační gel EasyGlide 150 ml

SET vibrátor JoyFlesh Perfect Love G-spot fialový + lubrikační gel EasyGlide 150 ml

Exkluzivní kombinace fantastického vibrátoru z hedvábného silikonu a kvalitního lubrikačního gelu. Čeká vás 10 vibračních rytmů a báječné milostné okamžiky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Unikátní kombinace ideální pro začátečníky začíná jednoduchým, avšak efektivním vibrátorem a pořádnou dávkou kvalitního lubrikačního gelu. S tímto setem JoyFlesh Perfect Love G-spot + EasyGlide vám pro objevení žhavé noci s pikantím nádechem již nebude nic chybět a můžete se bez obav oddat intenzivním erotickým vrcholům vášně.
Vibrátor JoyFlesh Perfect Love v krásném fialovo bílém designu vás doprovodí do víru výbušné extáze. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Rameno je ergonomicky zakřivené pro snadnější nalezení bodu G, který je známý jako nejintenzivnější a nejvzrušivější místo na ženském těle. Kromě toho kombinace vnitřního dráždění a brnivého doteku díky měkkému stimulátoru klitorisu zajistí, že se vám podlomí kolena. Je měkký a flexibilní, takže se vašim křivkám dokonale přizpůsobí. Dva motory pracující současně vám dopřejí 10 smyslných vibračních a pulzačních režimů. Rukojeť z odolného ABS plastu se dobře drží v ruce a nabídne rychle dostupná ovládací tlačítka. Můžete si jeho služby vychutnat také ve sprše, protože je odolný proti stříkající vodě. Poháněn je dvěma AAA bateriemi, které rychle a pohodlně vyměníte pro třeba i celou noc plnou rozkoše.
Lubrikační gel na vodní bázi EasyGlide je vhodný také pro použití v kombinaci s latexovými kondomy i s erotickými pomůckami, takže s vibrátorem tvoří mimořádné duo. Má hedvábnou texturu a vynikající dlouhotrvající kluzné vlastnosti, takže spanilá jízda může začít a rozhodně vás neomrzí. Gel skvěle hydratuje, zanechává pokožku jemnou a vláčnou, dobře se vstřebává a nezanechává skvrny na oděvu ani povlečení. Zpříjemní vaše intimní chvilky a dopřeje vám výjimečné pohodlí. Naleznete jej v praktické lahvičce s dávkovačem o objemu 150 ml.
Nechejte se unést do světa báječných prožitků. Rozviňte svou fantazii a překvapte své tělo bouřlivým orgasmem.

Jednoduché ovládání vás ničím neodradí. Odšroubujte rukojeť, vložte baterie dle pólů a zašroubujte zpět. Krátkým stiskem spodního tlačítka power zapnete první režim vibrací. Následnými krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem vlnky měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vibrátor vypnete opětovným krátkým stiskem tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat set JoyFlesh Perfect Love G-spot + EasyGlide 150 ml:

  • skvělý vibrátor pro dráždění bodu G a klitorisu současně
  • měkký flexibilní stimulátor a ohebné rameno
  • kvalitní sametově hebký silikon a odolný ABS plast
  • dva výkonné motory pracující současně nabídnou 10 vibračních a pulzačních režimů
  • perfektní volba pro začátečníky nabídne jednoduché ovládání a snadnou údržbu
  • odolný proti stříkající vodě pro mokré radovánky ve sprše
  • pohon na rychle vyměnitelné baterie
  • lubrikační gel na vodní bázi s hedvábnou texturou obohatí vaše prožitky
  • perfektně hydratuje a zanechá pokožku vláčnou
  • nedráždí ani nelepí a nenechává skvrny
  • praktická lahvička s dávkovačem

Parametry:


Barva: vibrátor - fialová, bílá, stříbrná, gel - transparentní
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,4 cm, použitelná délka 8,7 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 4,2 cm, průměr stimulátoru 2,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení gelu: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Parametry