ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor JoyFlesh Perfect Love G-spot fialový

Vibrátor JoyFlesh Perfect Love G-spot fialový

Vibrátor s flexibilním stimulátorem klitorisu JoyFlesh Perfect Love. Hedvábný silikon a odolný ABS plast ukrývá 10 vibračních režimů. Pohon na dvě AAA baterie.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste v oblasti erotických pomůcek úplný nováček a hledáte jednoduchou erotickou pomůcku, která vás do této slasti uvede? Tento vášnivý vibrátor JoyFlesh Perfect Love v krásném fialovo bílém designu vás doprovodí do víru výbušné extáze. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Rameno je ergonomicky zakřivené pro snadnější nalezení bodu G, který je známý jako nejintenzivnější a nejvzrušivější místo na ženském těle. Kromě toho kombinace vnitřního dráždění a brnivý dotek na vašem poštěváčku vám podlomí kolena. Stimulátor klitorisu je měkký a flexibilní, takže se vašim křivkám dokonale přizpůsobí. Dva motory pracující současně vám dopřejí 10 výjimečných vibračních a pulzačních režimů. Rukojeť z odolného ABS plastu se dobře drží v ruce a nabídne rychle dostupná ovládací tlačítka. Můžete si jeho služby vychutnat také ve sprše, protože je odolný proti stříkající vodě. Ke všemu je poháněn dvěma AAA bateriemi, které rychle a pohodlně vyměníte, čímž získáte třeba i celou noc plnou sexy rozkoše.
Dovádějte se svou novou hračkou a objevujte svět nekonečných orgasmů.

Jednoduché ovládání vás ničím neodradí. Odšroubujte rukojeť, vložte baterie dle pólů a zašroubujte zpět. Krátkým stiskem spodního tlačítka power zapnete první režim vibrací. Následnými krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem vlnky měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vibrátor vypnete opětovným krátkým stiskem tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor JoyFlesh Perfect Love:

  • skvělý vibrátor pro dráždění bodu G a klitorisu současně
  • měkký flexibilní stimulátor a ohebné rameno
  • kvalitní sametově hebký silikon a odolný ABS plast
  • dva výkonné motory pracující současně nabídnou 10 vibračních a pulzačních režimů
  • perfektní volba pro začátečníky
  • odolný proti stříkající vodě pro mokré radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • pohon na rychle vyměnitelné baterie
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, bílá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,4 cm, použitelná délka 8,7 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 4,2 cm, průměr stimulátoru 2,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry