ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse

Vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse

Moderní vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse v jedinečném designu z hebkého silikonu zaměřený na bod G a stimulaci klitorisu. Luxusní technologie pro dokonalé potěšení.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Ztraťte kontrolu sama nad sebou a nad svými orgasmy. Neodolatelnými pocity rozkoše s výkřiky vzrušení vás bude doprovázet tento unikátní vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse v elegantním designu. Fenomenální králičí vibrátor vyrobený z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který vás něžně pohladí a je zcela nezávadný pro lidskou pokožku má dva silné motory, které vaši rozkoš vystřelí až do samého nebe. Tichý diskrétní chod nikoho nevyruší a vy si tak můžete užívat pouze své intimní chvíle. Pevné tělo se zaoblenou špičkou usnadňující penetraci cílí na váš bod G a disponuje mimořádně flexibilním stimulátorem klitorisu, který se postará o vaši perličku. Rukojeť je ozdobena odolným ABS plastem v matném stříbrném provedení a podsvícené tlačítko a základna vám poskytne jedinečnou světelnou show. 7 přednastavených vibračních rytmů podpoří také jeden intuitivní režim, který ovládáte pouze dotykem. Po vložení vibrátoru do vašeho nitra se vibrace spustí a po vyjmutí zase zhasne, což může být mimořádně zábavné. Ke všemu avšak tento mazlík dokáže také spolupracovat s interaktivními videi, webkamerami, hrami i virtuální realitou, a to pomocí Bluetooth připojení prostřednictvím webových stránek partnerů na FeelMe.com. Po propojení s mobilní aplikací Feel Connect 3 budete mít také možnost připojit se k dalším hračkám značky Kiiroo, ať už jste v jakémkoliv koutě světa a prožít tak vzrušující sex na dálku, což vám poskytne širokou škálu pikantní zábavy. Párové hrátky můžou začít, protože například přesně podle dotyku a pohybu vibrátoru ucítí tuto akci na svém masturbátoru a naopak. Neskutečné propojení vizuálního a pocitového zážitku vás dostane do kolen. To musíte vyzkoušet! Vibrátor není určen pro koupel ani do sprchy. Je voděodolný pouze pro rychlé omytí po použití. Dobijete jej snadno pomocí přiloženého USB kabelu. Saténový pytlíček pro uschování, který najdete v balení vás také jistě potěší. K připojení Bluetooth je nutné stáhnou aplikaci na www.kiiroo.com/connect.
Dopřejte si luxus, o kterém jste dosud jen snila. Oddáte se sólové akci, nebo se připojíte k partnerovi? To je jen na vás.
Malý tip od FLAGRANTI.cz jako dáreček pro vás. Na stránce pornhub.com snadno spárujete vašeho mazlíka a naleznete zde spoustu interaktivních videí zcela zdarma! Nutná je pouhá registrace a ověření emailové adresy, která nic nestojí.

Jednoduché ovládání je jeho dalším plusem. Podržte tlačítko na základně po dobu 3 vteřin. Vibrátor se spustí a začne blikat modře, což znamená, že se uvede do režimu párování. Nyní jej připojte k mobilní aplikaci. Pro manuální ovládání krátce stiskněte tlačítko a LED osvětlení vypne. Nacházíte se ovšem v dotykovém režimu, takže každým dotykem na rameno vibrátoru se spustí vibrace. Opětovnými krátkými stisky tlačítka se posouváte přednastavenými režimy. Pro vypnutí vibrátoru opět podržte tlačítko po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse:

  • luxusní pomůcka pro ženy s moderní technologií
  • ultra hebký a sametově jemný silikon bezpečný pro tělo ozdoben stříbrným odolným ABS plastem
  • pevné zahnuté tělo pro masáž bodu G s mimořádně flexibilním stimulátorem klitorisu
  • dva silné motory s tichým chodem
  • 7 přednastavených rytmů vibrací a 1 dotykový režim
  • mnoho možností propojení s jinými pomůckami pomocí Bluetooth
  • interaktivně komunikuje s videi, hrami, web kamerami či virtuální realitou
  • barevné podsvícení pro ještě atraktivnější zážitek
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast s PU povrchovou úpravou
Rozměry: celková délka 18,5 cm, použitelná délka 11,5 cm, průměr 3,2 cm, délka stimulátoru 4,5 cm, průměr stimulátoru 2,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry