Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor LELO NOA fialový

Vibrátor LELO NOA fialový

Vodotěsný párový vibrátor LELO NOA v tmavě fialové barvě ze silikonu v kombinaci se zlatým zdobením z ABS plastu nabízí 6 režimů vibrací a pulzací.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Malý rozměry, velký výkonem, to je párový vibrátor od světově uznávané značky LELO NOA v tmavě fialové barvě. Tento šikula patří mezi velmi oblíbené párové hračky pro dospělé, nicméně pokud máte právě chuť na sólo hrátky, proč ne? NOA má klasický tvar písmene U, jen má drobnější tvary, což mohou přivítat ženy, které se sexem teprve začínají nebo jim úplně nevyhovují větší rozměry ostatních erotických pomůcek. Špičkový design přináší potěšení a pohodlí oběma partnerům. Pojďme se však podívat na konkrétní informace k této luxusní vychytávce. Vibrátor je vyroben ze silikonu lékařské kvality a zdoben decentním zlatým ABS plastem. Tichý a přesto velice silný motor pohání celkem 6 režimů vibrací a pulzací. Menší část, kterou si zavádí žena, je velice ohebná, takže se skvěle přizpůsobí jakékoliv vagíně. Větší rameno přenáší uspokojivé vibrace do klitorisu. NOA je 100% vodotěsný, tak nic nebrání užít si jej ve vaně nebo sprše. Když odšroubujete část za zlatým plastovým zdobením, najdete tam skrytý vstup pro nabíjení. Jak je již zvykem u značky LELO, všichni členové této rodiny erotických pomocníků jsou dodáváni v přepychovém dárkovém balení, jehož součástí je i dobíjecí USB kabel, saténový pytlík a vzorek lubrikantu. Pro páry, které chtějí zažít intimnější a intenzivnější druh sexu, je NOA bránou ke sdíleným orgasmům. S NOA se možnost společného vyvrcholení stává vzrušující realitou, znovu a znovu.

Ovládání jedním tlačítkem je velice jednoduché. Dvěma krátkými stisky vibrátor zapnete. Každým dalším stiskem přepnete na další vibrační režim. Dlouhým podržením tlačítka vibrátor vypnete.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor LELO NOA:

  • skvělá pomůcka pro párové milování
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • flexibilní tělo vibrátoru
  • sametový silikon je doplněn odolným ABS plastem ve zlatém tónu
  • 6 funkcí vibrací a pulzací
  • menší velikost vhodná pro začátečníky ve světě sexu a erotiky
  • dárková krabička s příslušenstvím
  • vodotěsné provedení vybízí k vodním radovánkám
  • jednoduchá údržba

Parametry:


Barva: fialová, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka vibrátoru 8,4 cm, průměr vibrátoru 2,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry