Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor LELO IDA deep rose

Vibrátor LELO IDA deep rose

Vodotěsný vibrátor LELO IDA je první párový vibrátor který kombinuje silné vibrace s vzrušujícími rotacemi a nabízí oběma partnerům zcela nové pocity.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Malý rozměry, velký výkonem, to je vibrátor od světově uznávané značky LELO IDA v syté fialové barvě. Tento šikula na dálkové ovládání patří mezi velmi oblíbené párové hračky pro dospělé, nicméně pokud máte právě chuť na sólo hrátky, proč ne? IDA posouvá typický párový vibrátor na novou úroveň. Tato hračka totiž nejen vibruje, ale část, která se zasouvá, také rotuje a přináší tak nové prožitky pro oba. Pojďme se však podívat na konkrétní informace k této luxusní vychytávce. Vibrátor i ovladač jsou vyrobeny ze silikonu lékařské kvality a zdoben decentním zlatým ABS plastem. Část, kterou si zavádí žena, je velice ohebná, takže se skvěle přizpůsobí jakékoliv vagíně. Větší vrchol přenáší uspokojivé vibrace do klitorisu. Tichý a přesto velice silný motor pohání celkem 8 stupňů vibrací a pulzací. Prvních 6 programů je klasických, poslední dva jsou, díky technologii SenseMotion, ovlivněny pohybem rukou, která ovladač drží. Vyzkoušejte, jak vzrušující a zábavné může být přenechání kulatého ovládání vašemu milenci či manželovi. Nutno říci, že ovladač samotný můžete používat jako dráždidlo nebo masážní přístroj. Dosah vodotěsného vibrátoru je přibližně 12 metrů. Jak je již zvykem u značky LELO, všichni členové této rodiny erotických pomocníků jsou dodáváni v přepychovém dárkovém balení, jehož součástí je i dobíjecí USB kabel, baterie do ovladače, klíček k otevření ovladače, saténový pytlík a vzorek lubrikantu.
Objevte nový ohromující způsob sdílení intimity při milování. IDA je první dálkově ovládaný párový vibrátor na světě, který kombinuje silné vibrace s vzrušujícími rotacemi a nabízí oběma partnerům zcela nové pocity.

Nesmíme zapomenout uvést také návod na obsluhu. Do dálkového ovladače nejprve vložíte 2 AAA baterie a to pootočením zadního zlatého krytu. Ovladač disponuje cestovním zámkem, jehož aktivaci i deaktivaci provedete současným přidržením po dobu přibližně 3 vteřin tlačítek "+" a "-". Následně se rozsvítí kontrolka, která signalizuje uvedení pomůcky do pohotovostního režimu. Plusovým tlačítkem ovladač zprovozníte a teď už stačí jen zmáčknout kulaté tlačítko na vibrátoru, rozsvítí se i zde kontrolka, což značí vzájemné propojení vibrátoru a ovladače. Prostředním tlačítkem na ovladači s označením "()" regulujete jednotlivé stupně vibrací a pulzací a to krátkým stiskem. Sedmý a osmý program je již zmíněná technologie SenseMotion, která ovládá vibrátor pohybem ruky, svírající ovladač. IDA se vypíná přidržením kulatého tlačítka opět po dobu zhruba 3 vteřin, ovladač mínusovým tlačítkem taktéž přidržením. Pomůcky můžete používat samostatně nebo dohromady, volba je jen na vás.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor LELO IDA deep rose:

  • první párový vibrátor s rotační funkcí
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • flexibilní tělo vibrátoru
  • sametový silikon je doplněn odolným ABS plastem ve zlatém tónu
  • 6 funkcí vibrací a pulzací je doplněno 2 programy s technologií SenseMotion
  • na dálkové ovládání s dosahem až 12 metrů
  • pomůcky je možné používat současně nebo odděleně
  • dárková krabička s příslušenstvím
  • vodotěsné provedení vybízí k vodním radovánkám
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka vibrátoru 10 cm, použitelná délka 7 cm, průměr vibrátoru 2,3 cm, průměr ovladače 6,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-lon baterie, 2 x AAA baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry