Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator pink

Vibrátor Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator pink

Vibrátor Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator v růžové barvě se zakřivenou hlavou pro stimulaci bodu G nabízí 10 různých vibračních nastavení.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Malý společník do kabelky, který udělá velkou službu? Vibrátor z nové kolekce Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator toto perfektně splňuje. Důmyslně tvarovaná hlava vibrátoru vám polaská váš bod G, který díky svému zahnutému tvaru perfektně najde. Na výběr máte z 10 různých nastavení (3 rychlosti a 7 vzorů), jistě si mezi nimi brzy najdete svého favorita, který vás dokonale uspokojí. Vibrátor se jednoduše ovládá jedním tlačítkem umístěným na spodní straně. Vibrátor je vyroben z kvalitního ABS plastu a prvotřídního silikonového materiálu, který je hypoalergenní a jednoduchý na údržbu. Díky přiloženému magnetickému USB kabelu jej dobijete. Jeho výhoda spočívá také v tom, že je celý vodotěsný, takže jej můžete vzít do sprchy, vany nebo třeba vířivky. Mini vibrátor je dodáván s odznakem a úložným pouzdrem, do kterého můžete hračku bezpečně dát, než ji zase použijete.

Ovládání je velice jednoduché. Do chodu jej uvedete dlouhým stiskem tlačítka na spodní straně. Krátkými stisky přepínáte mezi jednotlivými vibracemi. Dlouhým podržením vibrátor vypnete.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naši nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou mýdlovou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator pink:

  • kompaktní velikost do každé kabelky
  • kvalitní odolný ABS plast v kombinaci s extra jemným silikonem
  • 10 různých vibračních nastavení
  • zahnutá hlavice pro přesnou stimulaci bodu G
  • vodotěsné provedení vhodné do sprchy či do vany
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • jednoduché ovládání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 12,5 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 2,7 cm
Vibrace: ano
Vodotěsnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Lubrikace: doporučujeme lubrikanty na vodní bázi
Parametry