Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor MELO G-Spot M1210 červený

Vibrátor MELO G-Spot M1210 červený

Špičkový vodotěsný vibrátor MELO G-Spot M1210 v červené barvě s flexibilním stimulátorem klitorisu z hedvábného silikonu. Má 28 hlubokých a tichých vibrací.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Naplňte své vnitřní prožitky dokonalou vlnou vášně a rozkoše. Uvolněte své tělo i mysl a jen si užívejte plnými doušky svou chvilku s intimním nádechem. Tento fantastický vibrátor MELO G-Spot M1210 v nádherné sexy červené barvě se o vás postará se vší parádou a nevynechá jediný kousek vašich erotogenních zón. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality. Na rukojeti naleznete ozdobu v podobě zlatého ABS plastu, který mu dodá elegantní vzhled. Rameno vibrátoru je ergonomicky zakřivené tak, aby snadno a pohodlně našel nejcitlivější bod G na ženském těle a dopřál mu výjimečnou masáž. Ke všemu má na špičce výrazné stimulační drážky, takže vás podráždí každičkým pohybem. Unikátní stimulátor klitorisu je tvarován do špičky pro ten nejpřesnější přenos vibrací. Je flexibilní a vaši perličku dovede až na vrchol blaha. Při troše fantazie vibrátor využijete i v jiných párových aktivitách, třeba při předehře. Dva mimořádně silné motory pracující současně mají neuvěřitelně tichý chod pro ničím nerušení erotické hrátky. Pokud vám pár rytmů nestačí, pak bude milé překvapení objevit jeho 28 různých vibračních a pulzačních režimů. Ty si můžete vychutnat i ve sprše nebo ve vaně, protože se chlubí plnou vodotěsností. Zapomeňte na nákup baterií. Energii mu doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Tak na co ještě čekáte? Bouřlivé orgasmy již čekají za dveřmi jen a jen na vás.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Krátkým stiskem spodního tlašítka power zapnete vibrátor a spustíte první režim vibrace. Následnými krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem vlnky měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným krátkým stiskem spodního tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor MELO G-Spot M1210 červený:

  • elegantní králičí vibrátor pro moderní ženy
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • pružná a příjemná špička ramena se stimulačním drážkováním
  • rafinovaný zúžený stimulátor klitorisu pro přesný přenos vibrací
  • dva neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • 28 fantastických vibračních a pulzačních režimů
  • perfektní také k párovým hrátkám s pikantní fantazií
  • vodotěsný pro mokré radovánky ve sprše nebo ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21,5 cm, použitelná délka 12,5 cm, průměr 3,7 cm, délka stimulátoru 3,2 cm, průměr stimulátoru 1,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry