Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor NS Novelties Stardust Charm white

Vibrátor NS Novelties Stardust Charm white

Fenomenální vibrátor NS Novelties Stardust Charm s výplní třpytivých krystalků z odolného borosilikátového skla a hedvábného silikonu. Má 10 vibračních režimů.
Barva:
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Představte si, že vaše hrátky nebudou pouze skvělé, ale naprosto dokonalé. Dopřejte si fenomenální uspokojení a potěšte také své oko. Značka NS Novelties přichází s unikátní kolekcí blyštivé řady Stardust. Tento fantastický vibrátor Stardust Charm v něžné bílé barvě je zárukou perfektní práce, kvalitního zpracování a nekonečné elegance. Rukojeť vibrátoru je vyrobena ze sametově jemného a hedvábného silikonu vytvrzeného platinou, který se skvěle drží v ruce, neklouže a je bez obsahu ftalátů, takže je bezpečný pro lidskou pokožku. Hlavní částí je ovšem válec z extrémně odolného borosilikátového skla, v jehož středu se nachází výplň třpytivých kamínků. Tento atraktivní a přitažlivý jiskřivý vzhled z něj dělá skutečný módní kousek, který nesmí chybět ve sbírce žádné ženy. Můžete sklo nechat pod tekoucí vodou nahřát či nachladit pro teplotní hrátky. Ve spodní části rukojeti se nachází výkonný motor, který vám nabídne 10 vzrušujících vibračních a pulzačních režimů. Ty se zespodu přenáší do skleněného těla a poskytují tak příjemný brnivý prožitek. Je pochopitelné, že jsou vibrace nejsilnější právě ve spodní části, proto pokud vyhledáváte před svým vrcholem pořádný zážitek, můžete jej otočit a vychutnat si výbušný ohňostroj ve vašem klíně. Tato magická hůlka vám prostě vykouzlí úsměv na tváři. Kamínky se budou nádherně vyjímat ve sprše, čehož můžete využít, protože je vibrátor odolný proti stříkající vodě. Energii mu doplníte pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu.
Zažijte kosmickou energii hvězdného prachu vedoucí k výjimečné extázi a proměňte vaše sny v realitu naplněnou nezkrotnou vášní.

Jednoduché ovládání doplní mimořádnost tohoto skvostu. Podržte tlačítko power po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody a spuštěním první vibrace. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor NS Novelties Stardust Charm white:

  • jiskřivě žhavý elegán potěší všechny ženy
  • pevné tělo z odolného borosilikátového skla vhodného pro teplotní hrátky
  • vyplněný střed třpytivými kamínky zaručí přitažlivý vzhled
  • rukojeť ze sametově jemného platinového silikonu
  • tichý a výkonný motor nabídne 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • voděodolné provedení pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: bílá, transparentní, stříbrná
Materiál: borosilikátové sklo, silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 16,4 cm, použitelná délka 9,7 cm, průměr 3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
16,40 cm
Použitelná délka:
9,70 cm
Průměr:
3,00 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 16,4 cm, použitelná délka 9,7 cm, průměr 3 cm