Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music černý

Vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music černý

Katalog: ER06028
Jedinečný vibrátor do kalhotek OhMiBod HERO z hebkého silikonu prvotřídní kvality na dálkové ovládání. 5 vibračních rytmů a ovládání okolní hudbou.
Všechny recenze (1)
Doprava zdarma
2 669 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Prožijte nezapomenutelnou noc plnou vášně. Chystáte se vyrazit do clubu a chcete si užít trochu intimní zábavy? Pak pro vás máme jedinečného společníka. Fantastický vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music bude dokonalým tanečním partnerem, které vaše kroky povede s lehkostí až na vrchol samotné extáze. Stačí se zaposlouchat do rytmu hudby a nechat se unášet na vlnách vášně.
Vibrátor do kalhotek je výjimečné zařízení, které se pohodlně nosí a nebude vám překážet. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který je zdravotně nezávadný a tak je vhodný i pro citlivou pokožku. Jeho vychytaný elegantní tvar zahnutého žaludu perfektně padne na své místo a zaměří se na dráždění bodu G, které mnoho žen považuje za nejcitlivější místo. Dlouhé flexibilní poutko přilehne na klitoris a poskytne mu tu nejbáječnější stimulaci díky skvělému přenosu vibrací.
Neuvěřitelně výkonný a tichý motor se postará o nenápadné potěšení, aby neodhalil váš záměr. Nabídne vám 5 hlubokých vibračních a pulzačních režimů, které rozvlní vaše boky a ucítíte je až v konečcích prstů. Vzhledem k tomu, že je primárně určen do kalhotek se ovládá pouze dálkovým ovladačem s dosahem až 10 metrů. Díky němu získáte možnost intuitivního ovládání vibrací stisknutím tlačítka, přednastavené rytmy či ovládání okolní hudbou ze zabudovaného mikrofonu. Na výběr máte jednu z 3 intenzit citlivosti mikrofonu pro přesnější zachycení zvuků. Unikátní je také při adrenalinových hrátkách na veřejnosti, když dáte ovladač do ruky partnerovi a netrpělivě očekáváte spuštění vaší rozkoše.
Můžete jej vyzkoušet také ve sprše, protože je odolný proti stříkající vodě. Ve spojení s teplou vodou vám přinese zajímavé nové pocity. Ovladač voděodolný není a protože se nedá vibrátor ovládat jiným způsobem, je vibrátor i ovladač dobíjen přiloženým dvojitým USB kabelem. Doporučujeme je vždy uschovat pospolu a ovladač neztratit.
Protancujte s tímto fešákem celou noc a oddejte se rytmickým orgasmům.

Jednoduché ovládání si užijete. Podržením tlačítka na základně po dobu 3 vteřin vibrátor zapnete a uvedete do pohotovostního režimu. Přivítá vás rozblikáním LED diody a dlouhou vibrací. Vypnete jej opět podržením tlačítka po dobu 3 vteřin, což dá vědět třemi krátkými vibracemi. V pohotovostním stavu podržte tlačítko power na ovladači po dobu 3 vteřin a ovladač se zapne. Stiskem nebo podržením tlačítka se symbolem šipky ovládáte vibrace intuitivně. Krátkými stisky tlačítka se symbolem vln měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Krátkým stisknutím tlačítka se symbolem reproduktoru aktivujete mikrofon. Opakovanými stisky měníte citlivost mikrofonu, která je odstupňovaná intenzitou LED diody ovladače. Pro přerušení vibrací či funkce mikrofonu krátce stiskněte tlačítko se symbolem šipky. Podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin vypnete ovladač a vrátíte vibrátor do pohotovostního stavu. Vypnout jej musíte jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music:

  • fenomenální a elegantní erotická pomůcka pro dokonalý hudební večer
  • vyroben ze sametově jemného silikonu prvotřídní kvality
  • perfektní ergonomický tvar přesně padne a podráždí bod G
  • měkké flexibilní poutko pro stimulaci klitorisu
  • ovladatelný pomocí dálkového ovladače s dosahem až 10 metrů
  • extrémně tichý a výkonný motor s 5 vibračními a pulzačními režimy
  • ovládání okolní hudbou díky zabudovanému mikrofonu
  • odolnost proti stříkající vodě nabídne mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • vibrátor i ovladač jsou dobíjecí pomocí přiloženého dvojitého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 10,7 cm, použitelná délka 6,8 cm, délka poutka 8,5 cm, průměr 3,2 cm, průměr poutka 0,8 cm, šířka těla 2,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (1)

Recenze produktu Vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music černý (1)

overený z.
21.03.2023
Vibruje to a je to reativne tiché, to je tak všetko. Kratučká výdrž batérie bola zásadným sklamaním, pri intenzívnejších vibráciach len cca 1/2 hodiny. Pri vibrovaní podľa hudby to sice tak nejak chaoticky vibruje, ale ani vzdialene a omylom absolutne nie nejakým rytmom alebo vobec nejak podla hudby a toto bolo najvacsie sklamanie. Proste to tak nejak vibruje a ze je to akoze podla hudby to zistite jedine vtedy ked nastane pauza alebo ticho a prestane to vtedy vibrovat. Mala som veĺké ocakávania a veĺmi som sa na túto hračku tešila, ale o to väčšie bolo sklamanie.
Odpověď e-shopu: Dobrý den,

mrzí nás, že produkt nesplnil vaše očekávání - jako výhodu vnímáme opravdu tichá chod a zacílení vibrací, což je u hračky, kterou si vezmete na veřejnost, zásadní. Jelikož vibrátor funguje co se týče hudby tak, že pomocí mikrofonu reaguje na hudbu, je jasné, že je tam zpoždění a také záleží na citlivosti mikrofonu, výšce basů apod. Je to navíc jeden z prvních produktů s touto technologií. Pokud hledáte něco, co bude reagovat přímo, bylo by ideální zakoupit si hračku už s aplikací, kterou se napojíte na vaši oblíbenou hudbu na Spotify a tam už je ta reakce přístroje trochu jiná a rozhodně rychlejší. Tady doporučíme značku Satisfyer, která má aplikaci opravdu dotaženou a funguje, jak slibuje.
Pokud byste chtěla jakkoliv poradit, jsme tady pro vás na chatu, emailu či telefonu.
S pozdravem

tým Flagranti
Docela kvalitné vyhotovenie
Tiché vibrácie
Vysoká cena
Nespĺňa to, čo má ponúknuť.
Průměrné hodnocení
1 zákazník hodnotil produkt
60%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
10,70 cm
Použitelná délka:
6,80 cm
Průměr:
3,20 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 10,7 cm, použitelná délka 6,8 cm, délka poutka 8,5 cm, průměr 3,2 cm, průměr poutka 0,8 cm, šířka těla 2,2 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: