Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní hlavice PalmPower Pocket mini

Masážní hlavice PalmPower Pocket mini

Super mini vibrátor PalmPower Pocket, který se vleze do jakékoliv kabelky. Tvar masážního vibrátoru s výkonným a tichým motorem a 7 vibracemi a pulzacemi.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Už jste někdy mimo domov pocítili chuť na pořádný a intenzivní orgasmus a neměli jste po ruce svou oblíbenou hračku? Tak s tím je konec! Tohoto šikovného pomocníka schováte do jakékoliv kabelky a budete vždy připravena na pořádnou dávku výbušných vyvrcholení. Vibrátor PalmPower Pocket v rozkošné a elegantní černo růžové barvě je extrémně malý šikula ve tvaru masážních vibrátorů s mimořádně tichým a velice výkonným motorem. Je vyroben z ultra jemného a sametově hebkého silikonu, který vás pohladí na duši i na těle. Má ohebnou hlavičku s odnímatelným silikonovým návlekem, která dokáže luxusně podráždit váš klitoris či jiná erotogenní místečka a nebo promasírovat celé tělo a díky silikonovému kroužku na rukojeti se dobře drží a nevyklouzává z ruky. Potěší vás svými silnými 7 režimy vibrací a pulzací, které se opravdu nenáročně ovládají jediným tlačítkem. Jako správný cestovní mazlíček disponuje cestovním zámkem pro případ nechtěného zapnutí. Ke všemu je PalmPower voděodolný, což oceníte ve sprše a nepotřebujete k němu baterie. Nabijete jej snadno pomocí přiloženého USB kabelu. Jako bonus naleznete v balení malinké pevné pozdro na zip s hedvábnou silikonovou úpravou.
Také máte nutkání jej mít doma? Nedivíme se vám. Dopřejte si smyslnou rozkoš, ať jste kdekoliv!

Jednoduché ovládání si zamilujete. Stačí jedním krátkým stiskem tlačítka vibrátor zapnout. Poté dalšími krátkými stisky měníte vibrační a pulzační režimy. Vypnete jej tak, že podržíte tlačítko po dobu 2 vteřin. Pro aktivaci i deaktivaci cestovního zámku stikněte a podržte jeho tlačítko ve vypnutém stavu na 4 vteřiny. Změnu stavu cestovního uzamčení či odemčení vám dá vědět dvěma krátkými vibracemi.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masážní hlavici PalmPower Pocket mini:

  • super mini vibrátor s extrémně tichým a výkonným motorem
  • vejde se do každé kabelky a schová se v dlani
  • cestovní zámek a taštička v balení
  • flexibilní ohebná masážní hlavička s odnímatelným návlekem
  • kvalitní hedvábně jemný silikon
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů
  • silikonový kroužek pro pohodlné držení
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 9 cm, průměr těla 2,7 cm, délka masážní hlavice 2,9 cm, průměr hlavice 2,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry