Vymrskáte si svou SLEVU? 💋 - 25 % s kódem "DNES25" 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY pink

Vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY pink

Nevšední voděodolný vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY pink. Vibrační jazyk se dvěmi menšími rotujícími jazýčky zaměřené na klitoris a análek.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jedna hračka, která obšťastní celou vaši intimní oblast? Takový je tento netypický ale velmi zajímavý vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY v sexy růžové barvě. Byl vyvinut pro maximální potěšení, naplnění toho nejočekávanějšího vzrušení a nabízí hned trojitou radost z vaší erotické zábavy. Ergonomická rukojeť z odolného ABS plastu se dobře drží v ruce a skvěle se s ním manipuluje. Zbylá část je vyrobena z měkkého, jemného a sametově hebkého silikonu, který bude nádherně hladit a laskat všude, kde si jen budete přát. Dlouhý štíhlý jazyk se zahnutou špičkou přesně zacílí na váš bod G, který jej bude příjemně vzrušovat svými 10 režimy vibrací a pulzací. Ty zajistí opravdu silný a tichý motor. Aby byla kombinace dokonalá, krouživými pohyby vás budou další dva malé jazýčky dráždit na klitorisu i análku. I těchto rotací máte na výběr z 10 možností. Neuvěřitelně silné kombo pro divoké a výbušné orgasmy si budete chtít užívat každičkou chvilku. Tento vibrátor vám své služby nabídne i ve sprše, protože je voděodolný a snadno jej dobijete pomocí přiloženého USB kabelu, takže se již nemusíte starat o hledání a nakupování baterií. Nabíjení trvá hodinku a půl a dopřeje vám dlouhou hodinu vzrušujících momentů.
Tři jazýčky, které se o vás s nebeskou něžností postarají s již čekají na první spuštění. Nenechte je dlouho čekat ...

Jednoduché ovládání vám nenaruší intenzivní prožitky. Podržte vrchní tlačítko se symbolem vibrace po dobu 2 vteřin pro zapnutí i vypnutí. Rotace spustíte a vypnete stejným způsobem stisknutím spodního tlačítka se symbolem rotace také po dobu 2 vteřin. Obě funkce můžete ovládat nezávisle na sobě.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY pink:

  • jedinečný a unikátní vibrátor pro trojité potěšení vašich erotogenních zón
  • tichý a silný motor
  • ergonomická rukojeť z odolného ABS plastu
  • kvalitní sametově hebký a měkký silikon
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • 10 rotačních režimů menších jazýčků
  • voděodolný proti stříkající vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,3 cm, použitelná délka jazyka 8 cm, průměr 3 cm, délka análního stimulátoru 3 cm, průměr 1,3 cm, délka klitorálního stimulátoru 1,3 cm, průměr 1,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry