Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT pink

Vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT pink

Voděodolný králičí vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT pink s magnetickým ovladačem na dálkové ovládání a stojánkem se silnou přísavkou.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dokonalé a multifunkční využití, které vám přinese do života spoustu vzrušujících a intenzivních zážitků? Tento králičí vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT v růžové barvě myslí na ty nejmenší detaily, při používání erotických pomůcek. Flexibilní a mírně zahnutý vibrátor pro úžasnou stimulaci bodu G je vyroben z hedvábně hebkého a jemného hladkého silikonu, který vás bude hladit a laskat jako obláček z rajské mlhy. Jeho moderní tvar i křivky působí půvabně. Vibrátor má tichý chod, který zajišťuje výkonný motor a ovládá 10 vibračních a pulzačních režimů. Flexibilní dráždidlo klitorisu má malý zobáček pro bodovou stimulaci a králičí ouška budou kmitat a vzrušovat vaši erotogenní zónu jemně a efektivně. Pokud jej budete chtít používat samostatně, oceníte silikonové poutko na jeho spodní části z odolného ABS plastu. To nedovolí, aby vibrátor v nechtěném okamžiku vyklouzl a překazil vám tak výbušně silné vyvrcholení. Dálkové ovládání z ABS plastu s dosahem až 15 metrůnikdy neztratíte, protože obsahuje zabudovaný magnet, kterým jej bezpečně uschováte právě ve spodní části vibrátoru. Tak zůstane vibrátor i ovladač vždy u sebe. Další výhodou tohoto skvělého vibrátoru je silikonový kalíšek se silnou přísavkou, se kterým se stane vibrátor voděodolný a můžete si jej tedy vzít do sprchy, kde jej umístíte na kachličky a můžete si tak užít vášnivou intimní mokrou chvilku bez nutnosti použít ruce. Přísavku taktéž můžete použít na jakémkoliv hladkém a tvrdém povrchu. Nabijete jej pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu a ovladač pohání 1 x CR1620 baterie, která je součástí balení. V ovladači je pojistka, kterou musíte vytáhnout. Závit k baterii je opačný, proto se nesnažte otevřít ovladač silou, ale změňte směr otočení.
Užívejte si sólo hrátky, párové hry, pokud ovladač svěříte partnerovi, nebo mokré radovánky ve sprše bez nutnosti používat ruce. Volba je jen na vaší chuti.

Jednoduché ovládání vás nebude nikterak vyrušovat. Podržte tlačítko na spodní části vibrátoru po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor spustí svou první vibraci a rozsvítí se jeho LED indikátor. Následnými krátkými stisky měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka na 3 vteřiny. Pro použití s dálkovým ovládáním zapněte vibrátor do první vibrace a krátkými stisky na tlačítku ovladače měníte režimy. Ovladač není nutno nijak zapínat. Pokud chcete vibrace zastavit, podržte tlačítko ovladače po dobu 3 vteřin. Opět je spustíte přidržením tlačítka na 3 vteřiny. Vibrátor je pak nutné vypnout jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT pink:

  • moderní vibrátor na dálkové ovládání luxusního vzhledu
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • flexibilní špička i stimulátor klitorisu
  • silikonové poutko na prst brání nechtěnému vyklouznutí
  • kvalitní sametově hebký silikon
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • magnetický dálkový ovladač s dosahem až 15 metrů
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky s nasazeným návlekem
  • návlek má silnou a praktickou přísavku
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19 cm, použitelná délka 11 cm, průměr 4,2 cm, výška návleku 7,5 cm, průměr přísavky 7 cm, výška ovladače 2 cm, průměr ovladače 5,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR1620 baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry