Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Pipedream CLASSIX Silicone Fun Vibe

Vibrátor Pipedream CLASSIX Silicone Fun Vibe

Voděodolný bodový vibrátor Pipedream CLASSIX Silicone Fun Vibe z ultra hebkého silikonu. 3 rychlosti vibrace a flexibilní špička pro cílenou stimulaci.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pokud nepotřebujete velké a široké hračky, ale spíše upřednostňujete malé šikuly, kteří přesně vědí co chcete, pak si rozšiřte svou sbírku o tento šikovný vibrátor Pipedream CLASSIX Silicone Fun Vibe. Tento maličký a roztomilý vibrátor v modré barvě vám dopřeje neodolatelnou rozkoš a úžasné intimní chvíle. Perfektní volba pro začátečníky. Navíc jeho velikost dovolí vzít si jej do své kabelky a potěšit své chutě kdykoliv a kdekoliv, i když nejste doma. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který je nezávadný pro lidskou pokožku. Spodní část je z odolného ABS plastu chromového vzhledu a ukrývá jedno tlačítko pro ovládání. Vibrátor má šroubovitou stimulační strukturu, která vás pohladí a podráždí zároveň. Na své flexibilní špičce má maličkou kuličku, která díky silným vibracím bude tancovat na vašem těle pro cílenou bodovou stimulaci. Můžete jej využít na klitoris, bradavky nebo jiná erotogenní místa, a to i ve sprše, protože je voděodolný. Výkonný motor nabídne tichý chod a 3 rychlostní stupně, které si nastavíte pohodlně dle svých preferencí. Pohání jej jedna mikrotužková baterie AAA, takže v případě vybití ji rychle vyměníte a můžete pokračovat ve vzrušující akci.
Někdy není třeba velkých věcí, abyste dosáhla intenzivního výbušného orgasmu. Zaměřte se pouze na své body lásky a budete nadšená.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Odšroubujte spodní část, baterii dejte plusovým pólem směrem dolů a zašroubujte víčko. Krátkým stiskem tlačítka spustíte vibraci. Dalším stiskem změníte rychlost a opětovným stiskem se dostanete na třetí úroveň rychlosti. Následným stiskem jej vypnete.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Pipedream CLASSIX Silicone Fun Vibe:

  • elegantní a sympatický mini vibrátor s bodovým zaměřením
  • ideální pro začátečníky a pro cestování
  • flexibilní ohebná špička zakončena kuličkou
  • zacílením na jeden bod stimuluje vaše erotogenní zóny
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 3 rychlosti silné vibrace
  • ultra hebký silikon s ovládací částí z odolného ABS plastu
  • voděodolné provedení nabídne mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • rychle vyměnitelná baterie
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 14,4 cm, použitelná délka 12 cm, průměr těla 2,6 cm, průměr kuličky 1,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: 1 x AAA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry