Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple

Vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple

Silikonový vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple s flexibilní masážní hlavicí s 12 vibracemi a jedinečnou hubičkou pro sání bradavek či klitorisu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Ležíte v posteli, vedle sebe váš oblíbený vibrátor a ještě byste ráda ochutnala dráždění za pomocí své oblíbené pumpičky. Střídání dvou pomůcek zaměstnává vaše ruce a vy se tak nemůžete uvolnit a užít si své chvilky vášně naplno. Co ovšem dělat, když milujete obě varianty? Máme pro vás řešení. Vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple. Tento skvělý přístroj ovládá obě vaše oblíbené techniky a má nepřeberné množství kombinací pro sólové i párové hrátky. Je vyrobený ze sametově jemného silikonu tak hedvábným, že si jej oblíbíte už jen v ruce. Báječně pohladí vaše partie a přinese vám nevídanou rozkoš. Na jedné straně má flexibilní masážní hlavici ve tvaru hladké kuličky, která disponuje 12 vibračními a pulzačními režimy a dopřeje vašemu klitorisu i lasturce fantazii vedoucí k extázi. Na straně druhé naleznete hubičku se sací schopností, která podráždí a vzruší váš klitoris nebo bradavky. 12 rytmů sání prokrví vaše erotogenní partie a zvýší jejich citlivost. Intenzivní stimulaci klitorisu a bradavek si teď můžete vychutnat najednou díky dlouhé hadičce. Další dva nástavce v balení s různým zakřivením a tvarem hubiček pohodlně a rychle vyměníte. Hubičky jsou měkké a dokonale se přizpůsobí vašemu tělu. Žádné složité ovládání. Pouhé dvě tlačítka, které ovládají obě funkce nezávisle na sobě, takže můžete zapomenout na celý svět a oddat se jen svým prožitkům. Navíc se díky ergonomii a mřížkované struktuře perfektně drží v ruce. Nehledejte svůj oblíbený program. Funkce paměti pak naváže přesně tam, kde jste posledně přestali. Je voděodolný, takže jej vyzkoušejte také ve sprše, protože ve spojení s teplou vodou bývají pocity ještě smyslnější. Energii mu doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Divoké a nespoutané orgasmy už klepou na dveře a čekají jen na vás. Pusťte je dál a vnikněte do víru bouřlivého vyvrcholení.

Jednoduché ovládání vás nevyruší. Podržte tlačítko se symbolem vlnek po dobu 3 vteřin pro zapnutí i vypnutí vibrací. Krátkým stisknutím pak měníte jednotlivé režimy. Podržte tlačítko se symbolem terče po dobu 3 vteřin pro zapnutí i vypnutí sání. Krátkým stisknutím pak měníte jednotlivé rytmy. Obě funkce můžete ovládat nezávisle na sobě.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple:

  • exkluzivní vibrátor s neuvěřitelnými možnostmi využití
  • dokonalé sólové i párové hrátky potěší oba
  • masážní kulatá hlavice je mimořádně flexibilní
  • funkce sání pro intenzivní stimulaci klitorisu nebo bradavek i současně
  • výjimečně hladký sametový silikon bezpečný pro lidskou pokožku
  • 12 různých vibračních a pulzačních režimů a 12 rytmů sání
  • celkem 3 nástavce měkkých hubiček pro různé kombinace
  • voděodolné provedení nabízí radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka bez nástavců 14 cm, průměr masážní hlavice 3,5 cm, délka dlouhého nástavce 49 cm, délka kratších nástavců 7 cm a 4,5 cm, vnitřní průměry hubiček 1,5 cm, 1,7 cm a 1,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry