Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní hlavice Pixey DELUXE vibrační silver

Masážní hlavice Pixey DELUXE vibrační silver

Vibrátor Pixey DELUXE ve stříbrném provedení s texturovanou flexibilní masážní hlavicí. Má pět režimů vibrací a pulzací a pět stupňů rychlostí.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete másáže, předehru, sex? Tento vibrátor vás na vše skvěle naladí. Pixey DELUXE ve stříbrné barvě je ideální pomůckou pro maximální relax. Jeho černá masážní hlavice je flexibilní a za pomocí jemných textur na povrchu vás bude rozmazlovat na každé části vašeho těla. Je celá vyrobena z realistického materiálu TPR, který se vyznačuje jemností a podobou lidské kůži. Dokáže skvěle přijímat lidské teplo a udržet jej. Jeho 5 vibračních a pulzačních režimů s výběrem z pěti rychlostních stupňů vás dokonale uvolní a navodí příjemnou atmosféru. Výbornou záležitostí je pak v rukou partnera. Na ergonomicky tvarované rukojeti z odolného ABS plastu naleznete 3 tlačítka pro snadné ovládání a ve spodní části je ukryt slot pro USB kabel, kterým nabijete tohoto šikulu. Vibrátor disponuje LED osvětlením, které v případě potřeby můžete vypnout. Kabel i příslušná zástrčka jsou součástí balení. Vibrátor pracuje i po dobu nabíjení!

Jednoduché ovládání pomocí tlačítek na těle vibrátoru zvládne každý. Podržte vrchní tlačítko power po dobu 2 vteřin pro zapnutí a 3 vteřin pro vypnutí. Vibrátor se zapne a vy krátkým stiskem tlačítka měníte režimy vibrací a pulzací. V zapnutém režimu se rozsvítí LED světýlko. Vibrátor začíná ve svém třetím stupni rychlosti a tlačítkem + a - měníte rychlost vibrací. Pro vypnutí světýlka dlouze podržte - a pro zapnutí světýlka opět dlouze podržte +.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu masážní hlavice. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masážní hlavici Pixey DELUXE vibrační silver:

  • moderní vibrátor s masážní hlavicí a LED světlem
  • flexibilní hlava s jemnou texturou
  • kvalitní hebký realistický materiál
  • pevná a odolná ABS plastová rukojeť
  • silný motor nabízí 5 různých vibračních a pulzačních režimů
  • 5 možností nastavení rychlosti vibrací
  • jednoduché ovládání
  • je dobíjecí pomocí přiložené USB nabíječky
  • pracuje i po dobu zapojení do nabíječky
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: stříbrná, černá
Materiál: TPR, ABS plast
Rozměry: celková délka 32,5 cm, průměr 5,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry