Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor POSH DOUBLE DANCER purple

Vibrátor POSH DOUBLE DANCER purple

Fialový, silikonový vibrátor POSH DOUBLE DANCER se stimulací klitorisu. Nabízí 3 vibrační režimy, má jednoduché ovládání pomocí 1 tlačítka.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vibrátor POSH DOUBLE DANCER purple Vás mile překvapí nejen svým vzhledem, ale především funkčností. Tento dvojí masér má hedvábně hladký povrch, který je potažen silikonovou vrstvou, což zaručuje jeho vysokou kvalitu a hlavně hypoalergenní vlastnosti. Jeho motor je velmi výkonný, po zasunutí Vás bude masírovat nejen vaginálně, ale zároveň bude laskat také Váš klitoris a věřte, že budete vrnět blahem. Vibrátor se velmi pohodlně a jednoduše ovládá pomocí tlačítka umístěném na rukojeti. Na výběr máte hned ze tří vibračních režimů, které vám zaručí smyslnou jízdu kdykoli si jen vzpomenete. Je odolný proti stříkající vodě, takže jej můžete vyzkoušet i ve sprše. K dokonalosti nesmí chybět ani kvalitní lubrikační gel, v tomto případě vzhledem k silikonovému materiálu lze použít pouze lubrikant na vodní bázi. Po použití vibrátor řádně omyjte teplou vodou, nechejte osušit a uložte na tmavé a suché místo odděleně od ostatních erotických pomůcek.
Další produkty značky CALIFORNIA EXOTIC najdete zde.

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry vibrátoru: celková délka 16,5 cm, použitelná délka 9 cm, průměr 2,8 cm; rozměry stimulátoru klitorisu: délka 4 cm, průměr 2,5 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: 1 x AA baterie
Parametry