Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode pink

Vibrátor PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode pink

Silikonový vibrátor se stimulátorem klitorisu PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode s možností ovládání hlasem. Má 30 vibračních a pulzačních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dlouho jste si přála intimní potěšení, které se bude odvíjet podle toho jak sténáte? Máme pro vás naprostou bombu. Vibrátor PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode v růžové barvě vám splní přesně co chcete a potřebujete. A bude vás doslova poslouchat na slovo. Disponuje funkcí ovládání hlasem, což znamená, že čím víc sténáte, tím víc vibruje. Vaše sny se naplní. Je vyroben ze sametově jemného a hladkého silikonu, který je bezpečný pro tělo a bude vás laskat a hladit všude, kde mu to dovolíte. Má dva tiché a výkonné motory, které ovládají až 30 režimů vibrací a pulzací. Jeho rozšířená a lehce zahnutá špička podráždí váš G bod a flexibilní stimulátor klitorisu se speciální hubičkou je zakřivený pro přesné zacílení na to správné místo. Rukojeť z odolného ABS plastu se pohodlně drží a ovládá. Je poháněn 2 x AAA bateriemi, které kdykoliv rychle vyměníte, takže je neustále připraven vás kdykoliv potěšit. Navíc je voděodolný, takže jej můžete využít i ve sprše a bude se vám dobře čistit.
Nebraňte se hlasitým projevům. Tento vibrátor je vyžaduje pro vaše maximální intenzivní orgasmy.

Jednoduché ovládání si rychle zamilujete. Krátkým stiskem tlačítka power vibrátor zapnete a ten se ihned zapne do režimu hlasového ovládání. LED indikátor se rozbliká. Pravým tlačítkem se symbolem vibrace zapnete jednu z jeho vibrace a pulzace a krátkými stisky tohoto tlačítka měníte jednotlivé režimy. LED dioda bude svítit. Pokud se chcete vrátit k hlasovému ovládání, stiskněte krátce levé tlačítko se symbolem zvuku. Opětovným krátkým stiskem tlačítka power vibrátor vypnete.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode pink:

  • špičková technologie ukrytá ve výjimečném vibrujícím mazlíkovi
  • 2 neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • až 30 vibračních a pulzačních režimů
  • ovládání hlasem či sténáním
  • kvalitní sametově hebký silikon a odolný ABS plast
  • ergonomický pro pohodlné držení
  • podsvícené tlačítka
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,5 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 5 cm, průměr stimulátoru 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry