Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor přirážecí ZALO KING tyrkysový

Vibrátor přirážecí ZALO KING tyrkysový

Fantastický modrý vibrátor ZALO KING z hedvábného měkkého silikonu ozdobený krystalem Swarovski®. Má 4 vibrační a pulzační režimy a 6 rychlostí přirážení.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zažijte tu nejdivočejší jízdu svého života a pozvěte do ložnice opravdového odborníka. S vibrátorem ZALO KING v půvabné tyrkysově modré barvě bude vaše cesta k orgasmu skutečně královská. Tento fešák větších rozměrů je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní potravinářské kvality, který je mimořádně měkký a příjemný pro lidskou pokožku. Pohladí vaše partie s takovou něžností, že se jej už nikdy nebudete chtít vzdát. Robustní tělo s jemnými hranami se dobře drží v ruce a jeho konec je ozdoben pozlaceným odolným ABS plastem. Na něm se nachází skutečný krystal z dílny Swarovski®, což mu dodá ještě elegantnější vzhled. Rameno má výrazné stimulační drážkování, které vás potěší každým pohybem a je mírně zahnuté pro tu nejdokonalejší stimulaci bodu G, což mnoho žen považuje za nejcitlivější erotogenní zónu.
KING vás jistě potěší svými vlastnostmi. Využívá vlastní inovativní technologii PowerThrust, která mu dodává neuvěřitelnou sílu. Výkonný motor vám nabídne 4 vibrační a pulzační režimy a fenomenální přírazy v 6 různých intenzitách, které vás vynesou až na vrchol samotné extáze. Špička vibrátoru se prodlouží až o 1,5 cm. Vášnivé chvění této mašiny rozhodně ucítíte po celém těle. Také vám udělá radost, že disponuje moderní technologií Bluetooth, která jej propojí s mobilní aplikací ZALO REMOTE a tu zcela zdarma stáhnete do svého telefonu. Nabídne vám další vibrační rytmy, vytváření vlastních křivek, ovládání hudbou či intuitivním dotykem na displeji telefonu.
Vychutnejte si jeho služby také ve sprše, neboť je odolný proti stříkající vodě. Nabíjí se pomocí přiloženého USB kabelu, který naleznete v luxusní dárkové krabici.
Dopřejte si královský servis a pozvěte ho vládnout do vaší ložnice. Budete s ním v sedmém nebi.

Jednoduché ovládání zvládnete i bez služebnictva. Krátkým stiskem vrchního tlačítka power jej zapnete a uvedete do pohotovostního režimu. Vibrátor vás přivítá rozblikáním LED diody. Dalšími krátkými stisky tohoto tlačítka zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační režimy. Krátkými stisky prostředního tlačítka zapnete a přidáváte rychlost přírazů. Krátkými stisky spodního tlačítka se vracíte o úroveň zpět až do přerušení přírazů. Vibrátor vypnete dlouhým podržením vrchního tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Pro použití s mobilní aplikací ZALO REMOTE si ji stáhněte do telefonu. Zapněte vibrátor do pohotovostního stavu a spusťte aplikaci. Vpravo nahoře stiskněte symbol Bluetooth a vyhledejte hračku. Spárování se potvrdí třemi rychlými vibracemi. Stiskněte ENTER a užívejte si rozmanitost.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor ZALO KING:

  • luxusní erotická pomůcka v naprosto elegantním designu
  • vyrobeno ze sametového potravinářského silikonu prvotřídní kvality
  • dekorace v podobě zlatého zdobení se vsazeným krystalem Swarovski®
  • ergonomická rukojeť a zahnutá špička pro bezkonkurenční masáž bodu G
  • neuvěřitelně výkonný motor využívající technologii PowerThrust
  • 4 vibrační a pulzační režimy a 6 intenzit síly přirážení špičky až o 1,5 cm
  • ovládání vibrátoru také pomocí mobilní aplikace
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast, krystal Swarovski®
Rozměry: celková délka vibrátoru 30,5 cm, použitelná délka 17 cm, průměr 4 cm, průměr těla 6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry