Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Mae B Pulse Two black

Vibrátor Mae B Pulse Two black

Voděodolný silikonový vibrátor Mae B Pulse Two black s přirážecí špičkou a stimulátorem klitorisu. 7 módů vibrací a 4 stupně posouvání hlavy.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Rádi vám představíme vibrátor Mae B Pulse Two v temně černé barvě, který vám splní všechna vaše tajná přání. Prvotřídně se postará jak o váš poštěváček, tak vaší mušličku a nezapomene ani na známý bod G. Jeho tělo vás dostane do extáze, kterou jste ještě nezažily!
Hlava umí přirážet, což váš klín jistě přivítá, a to díky magnetické technologii. Mezi jeho funkce patří 7 silných vibračních programů stimulátoru klitorisu a 4 funkce přirážení. Klitoris bude v sedmém nebi díky dráždidlu ve tvaru rozkvetlé kytky. Vibrátor je vyroben z ultra jemného lékařského silikonu, který je hypoalergenní. Není náročný na údržbu, stačí jej ošetřit teplou mýdlovou vodou, ale pokud byste mu chtěla dopřát speciální hygienu, tak si pořiďte přípravek přímo určený k údržbě erotických hraček. Z gelů vyberte vždy jen lubrikant na vodní bázi, aby se nepoškodil silikonový povrch.
Pulse Two je voděodolný, takže si užijete mnoho zábavy například ve sprše. Dobijete jej přiloženým USB kabelem, který je součástí pěkné dárkové krabičky. Ovládání všech funkcí je ve spodní části. Pro spuštění a vypnutí zmáčkněte tlačítko "power". Pro spuštění přírazů slouší tlačítko se symbolem šipek, pro ovládání stimulátoru je tlačítko s vlnovkou. Pro vypnutí těchto funkcí přidržte příslušné tlačítko po dobu 3 vteřin, pro změnu programu stačí krátké stisknutí.
Tak která z vás si vybere vibrátor Mae B Pulse Two black, aby ji dělal společnost v těch nejintimnějších chvílích?

Proč si vybrat vibrátor Mae B Pulse Two black:

  • anatomicky tvarovaná špička pro stimulaci G-bodu
  • hlava s přírazem - revoluční magnetická technologie
  • 7 vibračních programů a 4 stupně přirážení
  • stimulátor klitorisu
  • snadná údržba, hypoalergenní materiál
  • voděodolné provedení
  • nabíjení USB kabelem

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 25,5 cm, použitelná délka 10,5 cm, průměr 3,5 cm, délka králíčka 5 cm, průměr 2,2 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: pouze lubrikační gely na bázi vody
Parametry