Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER purple

Vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER purple

Párový vodotěsný vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER purple na dálkové ovládání z hebkého silikonu. Má 2 výkonné motory a 10 vibračních režimů.
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Připravte se na pořádnou dávku vzrušení a dlouhou vlnu divokých orgasmů. Úžasný párový vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER ve fialové barvě vás oba dostane do kolen. Je vyroben ze sametově hebkého silikonu, který je bezpečný pro lidské tělo a s veškerou něžností vás bude hladit a laskat. Tvarovaná špička s jemnými drážkami povzbudí vaše smysly a nechá rozvinout vaše intimní myšlenky. Je velmi flexibilní a perfektně se vám přizpůsobí. KAMA má dva mimořádně tiché a výkonné motory, které ovládají 10 vibračních a pulzačních režimů. Dokáže dráždit hned tři body najednou. Vaše nitro, klitoris i penis partnera. S tímto úžasným pomocníkem bude váš milostný akt jedinečným a vášnivým požitkem. Dálkový ovladač z odolného ABS plastu s příjemným PU povrchem má dosah až 10 metrů a nabídne vám tak pohodlné a ničím nerušené ovládání. Zajímavou zábavu vám může poskytnout, když si nechá partnerka vibrátor v kalhotkách a předá ovladač partnerovi. Fantazii se meze nekladou. Vyzkoušejte jej i ve sprše nebo ve vaně, protože vám to dovoluje jeho vodotěsnost. Energii mu doplníte pomocí přiloženého magnetického USB kabelu. Ovladač pohání 1 x CR2032 baterie, která je součástí balení.
Nechte se unést na vlně silných vibrací a bavte se společně.

Jednoduché ovládání vás nebude nikterak vyrušovat. Podržte tlačítko na vibrátoru po dobu 3 vteřin. Vibrátor vás přivítá LED podsvícením a uvede se do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka na 3 vteřiny. Pro možnost dálkového ovládání uveďte vibrátor do pohotovostního režimu. Následně krátkým stiskem vrchního tlačítka na ovladači se symbolem vibrací spustíte vibrace a měníte jejich režimy. Při podržení spodního tlačítka power po dobu 2 vteřin vibrace pozastavíte. Můžete je opět spustit vrchním tlačítkem. Vypnout jej pomocí ovladače nelze. To musíte udělat přímo pomocí tlačítka na vibrátoru.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER purple:

  • úžasný párový vibrátor pro stimulaci bodu G
  • dva neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • velice flexibilní a přizpůsobivé ohebné tělo
  • kvalitní sametově hebký prémiový silikon
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • dálkové ovládání s dosahem až 10 metrů
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 9 cm, použitelná délka 7,5 cm, průměr konce pro zavedení 2,6 cm, průměr stimulátoru 3,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR2032 baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry