Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Rocks-Off FUZION ENIGMA

Vibrátor Rocks-Off FUZION ENIGMA

Vodotěsný silikonový vibrátor Rocks-Off FUZION ENIGMA v černé barvě s 10 vibračními a pulzačními stupni, 2 nezávislými motory a stimulátorem klitorisu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Elegance a nádhera, i tak se dá vystihnout novinka od značky Rocks-Off, vibrátor FUZION ENIGMA. Tato luxusní erotická pomůcka musí být vaše!
Vibrátor má sametově hebký silikonový povrch, který je bezpečný pro tělo a je hypoalergenní. Je pružný a jeho křivky jsou určeny pro přesné cílení na bod G. Zároveň vám jemně bude masírovat poštěváček a tím vás dostane do sexuálního nebe.
dva na sobě nezávislé motory, které nabízejí 10 silných vibračních a pulzačních programů. Ergonomická rukojeť zdobená zlatým kroužkem se postará o snadnou manipulaci. Zde také najdete ovládání vibrátoru a to pomocí 2 tlačítek na spodní straně rukojeti.
Nabíjení probíhá přes magnetický USB kabel, který je součástí balení. Nabíjecí část lze oddělat od těla vibrátoru, proto nemusíte dobíjet celý vibrátor. Po 3 hodinách nabíjení si můžete užít stejnou dobu potěšení. ENIGMU můžete tzv. uzamknout (pro zapnutí je potřeba tlačítko stisknout a držet 3 sekundy) a poté je plně vodotěsná. Hrátky s tímto šikulou třeba ve sprše nebo vířivce se promění v příval opakujících se orgasmů...
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu. Celou naší nabídku najdete zde.
ENIGMU obdržíte v krásné dárkové krabičce.

Proč si vybrat vibrátor Rocks-Off FUZION ENIGMA:

  • prvotřídní design
  • vyroben z jemného silikonu
  • tvarem cílí na bod G
  • disponuje dráždidlem klitorisu
  • po uzamknutí je vodotěsný
  • 10 vibračních a pulzačních programů
  • 2 nezávislé motory
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 25 cm, použitelná délka 10,7 cm, průměr 3,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry