Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator

Vibrátor Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator

Luxusní vodotěsný mini vibrátor Rosy Gold Nouveau v barvě růžového zlata z odolného a hladkého ABS plastu. Má 10 fantastických vibračních a pulzačních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chystáte se ven, ale ještě jste neukojili svou touhu? Co když přijde zrovna, když ještě nebudete doma? S tím si hravě poradí tento maličký šikula. Mini vibrátor Rosy Gold Nouveau je ideální pro cestování, ale potěší rozhodně i doma. Je maličký, lehký a snadno se tak schová v jakékoliv kabelce, v nočním stolku či rovnou pod polštářem. Nenápadný elegantní krasavec v barvě růžového zlata je vyroben z hladkého a hebkého odolného ABS plastu. Jeho lesklý charakter a úžasná síla vás doprovodí na vrchol vaší vášně kdekoliv a kdykoliv si budete přát. Decentní textura na jeho spodní části zajistí perfektní kontrolu při manipulaci a úzká špička přesně trefí cíl. Ovládací tlačítko na základně vibrátoru je skryto pod silikonovou plochou. Dokonale výkonný a tichý motor nevyruší okolí a nabídne vám 10 fantastických vibračních a pulzačních režimů, které využijete nejen při dráždění vaší lasturky, ale také ke stimulaci samotného klitorisu, bradavek a dalších erotogenních zón. Vzhledem ke svému malému průměru je skvělý také pro váš análek. Díky svému výjimečnému zpracování je IPX7 vodotěsný a proto si jej můžete vychutnat také ve sprše nebo ve vaně. Vedle ovládacího tlačítka se také nachází pin, do kterého zasunete přiložený USB kabel pro dobití jeho energie. V krásné krabičce je přibalena také visačka na kliku pro případ, že chcete zůstat v soukromí.
Nenechte si už nikdy zajít chuť a objevujte nová vzrušující místa, kde si budete moci užít své intimní chvíle.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte tlačítko power na základně po dobu 3 vteřin pro zapnutí i vypnutí. Po spuštění vás vibrátor přivítá rozsvícením LED diody a prvním vibračním režimem. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator:

  • elegantní mini vibrátor pro nenápadné a dokonalé dráždění erotogenních míst
  • pevné lesklé tělo v barvě růžového zlata z odolného ABS plastu
  • úzká špička pro snadnou penetraci a textura na konci pro pohodlnou manipulaci
  • tichý a neuvěřitelně výkonný motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • kompaktní velikost vhodná do každé kabelky
  • vodotěsné provedení IPX7 nabídne mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: zlatá, černá
Materiál: ABS plast, silikon
Rozměry: celková délka 9,2 cm, použitelná délka 7,2 cm, průměr 2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry