Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor SATISFYER DOUBLE LOVE modrý

Vibrátor SATISFYER DOUBLE LOVE modrý

Luxusní párový vibrátor SATISFYER DOUBLE LOVE z hedvábného silikonu a kvalitního nerezového kovu s dálkovým ovladačem připojitelný k mobilní aplikaci.
Barva:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Není žádným tajemstvím, že se každý rád obklopuje luxusním zbožím a v oblasti erotiky to platí trojnásob. Dopřejte si neodolatelnou pomůcku, která okoření váš milostný život a probudí ve vás nespoutanou vášeň. Párový vibrátor SATISFYER DOUBLE LOVE ve svůdné modré barvě je elegantní hračka, která vám nabízí dokonalé zpracování, fantastické moderní funkce a velice kvalitní materiály. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který je nezávadný pro lidskou pokožku. Klasický a flexibilní tvar ve tvaru písmene U perfektně padne a je ozdoben těžkým kroužkem z nerezového kovu stříbrné barvy, který neobsahuje nikl a je potažen hedvábnou plastovou úpravou pro příjemné používání. Ke všemu zatíží vibrátor, aby ještě lépe přilnul na své místo. Je určen pro párové hrátky přímo při styku, kdy jedno rameno dráždí bod G a penis partnera a druhé zacílí na klitoris, což podpoří stimulační drážky na povrchu. Oba milenci si tak užijí jedinečné chvíle plné vášnivých prožitků. Dva silné a extrémně tiché motory rozehrají tu nejsmyslnější symfonii ve vašem klíně. 10 vibračních a pulzačních režimů ovládáte pohodlně pomocí dvou tlačítek. Pro maximální komfort máte k dispozici dálkový ovladač s dosahem až 5 metrů, který dokáže měnit 8 vibrací a rozšíří vaše možnosti o 5 intenzit síly vibrací.
Díky oceňované aplikaci Satisfyer Connect, která je zdarma dostupná na Android i iOS získáte navíc celé spektrum dalšího využití jako například výběr z velkého množství přednastavených režimů v knihovně, vytvoření vlastní křivky či sekvence vibrací, sdílení křivek s ostatními uživateli, ovládání hlasem nebo propojení na dálku s telefonem partnera odkudkoliv na světě. Zajímavou funkcí je synchronizace hudby s vibracemi a to přímo z vašeho playlistu. Lidově řečeno posloucháte svou oblíbenou muziku a v jejím rytmu budete opojně hýčkaní. Vzrušující může být i funkce chatu a videochatu právě při vztazích na dálku. Můžete jej ovládat také pomocí chytrých hodinek. Prozatím fungují pouze s některými produkty Apple, které disponují gyroskopem. V aplikaci vidíte stav nabití baterie.
Jak je již u SATISFYERU zvykem, je samozřejmě IPX7 vodotěsný, takže jeho služby můžete vyzkoušet ve sprše či ve vaně, kdy vás ve spojení s teplou vodou čeká mimořádná zábava. O nabíjení integrované baterie se postará přiložený magnetický USB kabel. Dálkový ovladač voděodolný není a pohání ho jedna baterie typu CR 2032, která je součástí balení.
Připravte se zpříjemnit si vaše divoké partnerské hry a ztraťte veškerou kontrolu nad svými orgasmy.

Ovládání je velice jednoduché. Tlačítko se symbolem dvou vlnek podržte po dobu 2 vteřin. Přivítá vás krátká vibrace a spustí se pohotovostní režim. Krátkými stisky stejného tlačítka zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Jakmile se dostanete do desátého režimu, můžete se krátkým stiskem tlačítka se symbolem jedné vlnky vrátit o jednu úroveň zpět. Při opětovném podržení tlačítka se dvěma vlnkami po dobu 2 vteřin se vibrátor vypne.
Pro použití s dálkovým ovladačem vytáhněte pojistku baterie. Zapněte vibrátor do pohotovostního režimu. Ovladač zapínat nemusíte. Vibrace rovnou spustíte a pozastavíte krátkými stisky vrchního tlačítka. Spodním tlačítkem měníte jednotlivé rytmy vibrací. Krátkými stisky tlačítky se šipkami přidáváte nebo ubíráte intenzitu síly. Vibrátor poté musíte opět vypnout jeho vlastním tlačítkem.
Stáhněte si v Google Play či App Store aplikaci s názvem Satisfyer Connect a ovládejte intuitivně svůj Satisfyer pohodlně přes mobil. Bluetooth spustíte podržením tlačítka + po dobu 4 vteřin.
Pro celkové restartování stačí podržet plusové tlačítko po dobu 10 sekund. Úspěšnost restartu je vám potvrzena 5 vibracemi.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat SATISFYER DOUBLE LOVE:

  • jedinečná partnerská pomůcka v nádherném elegantním designu luxusního zpracování
  • hedvábný a sametově jemný silikon prvotřídní kvality s prvkem z pravého kovu
  • flexibilní tělo se stimulačními drážkami směřujícími na klitoris a bod G
  • dráždí oba partnery přímo při milování
  • 10 různých vibračních i pulzačních režimů
  • mnoho dalších možností ovládání přes dálkový ovladač či mobilní aplikaci
  • okoření váš milostný život a zpříjemní nejen postelové hrátky
  • IPX7 vodotěsné provedení pro mokré radovánky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, stříbrná
Materiál: silikon, kov, PET materiál
Rozměry: délka většího ramene 8,3 cm, průměr 4,2 cm, délka menšího ramene 7,8 cm, průměr 2,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032 baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Slovní značka a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností EIS GmbH je na základě licence. Apple, logo Apple a Apple Watch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc., název Android a logo jsou ochranné známky a vlastnictví společnosti Google LLC. Funkce Satisfyer App a Bluetooth® jsou k dispozici u jednoho ze zahrnutých produktů. © 2020 EIS GmbH, všechna práva vyhrazena.

Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Velikost:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Podrobnější rozměry:
délka většího ramene 8,3 cm, průměr 4,2 cm, délka menšího ramene 7,8 cm, průměr 2,7 cm