Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Stimulátor SATISFYER ENDLESS LOVE fialový

Stimulátor SATISFYER ENDLESS LOVE fialový

Silikonový vodotěsný SATISFYER ENDLESS LOVE pro muže i ženy nabízí 10 vibračních módů a až 100 různých kombinací.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

SATISFYER ENDLESS LOVE je oblíbenou erotickou hračkou jednotlivců i párů. Zažijte prvotřídní vzrušení a stimulaci s vibrátorem neobvyklého tvaru, který nabízí celkem až 14 způsobů použití v různých pozicích (pro inspiraci se podívejte do galerie obrázků).
Zakulacený tvar je decentně poddajný a zároveň robustní. Je vyroben z hebkého hypoalergenního silikonu, který vaší pokožku bude laskat. Spodní strana přikládací hlavy má malé nopky pro ještě dokonalejší stimulaci, kterou dosáhnete současného dráždění obou partnerů například přiložením na penis a varlata tak, aby strukturovaná strana směřovala dopředu. Představivosti se meze nekladou a je jen na vás, v jaké poloze a na kterém místě vás SATISFYER ENDLESS LOVE nejvíce uspokojí. Sevřený tvar vibrátoru perfektně slouží také ke stimulaci bradavek, což je velmi vzrušující.
3 silné motory - jeden se nachází v horní části těla vibrátoru a zbylé dva vytvářejí úžasné vibrace v dolních koncích jeho ramen. Dva dolní motorky lze ovládat odděleně od hlavního motoru, takže obě části vibrátoru nabízejí 10 extra silných vibračních programů. Pomocí 2 tlačítek tak můžete jednoduše vytvořit až 100 různých kombinací.
ENDLESS LOVE je vodotěsný (IPX7), takže proč si neužít třeba v bazénu nebo vířivce? Pro dokonalost okamžiku doporučujeme lubrikant na bázi vody. Před a po každém použití si zaslouží lázeň teplou mýdlovou vodou nebo mu pořiďte speciální čistící prostředek na erotické pomůcky. Komfort spočívá také v dobíjení vibrátoru a to pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Ať jste single nebo pár, SATISFYER ENDLESS LOVE bude jistě tou správnou volbou, jak zažít neopakovatelné chvíle plné horkých orgasmů.

Proč si vybrat stimulátor SATISFYER ENDLESS LOVE:

  • stimulátor pro páry i jednostlivce
  • stimulace uvnitř i zvenku – bodu G i klitorisu
  • nabízí 10 vibračních režimů a až 100 možných kombinací
  • tři výkonné a tiché motorky
  • vodotěsné provedení pro ještě více zábavy pod vodou
  • nabíjecí USB magnetický kabel
  • snadné ošetřování, pomocí vody a antibakteriálního mýdla
  • jednoduchá manipulace a ovládání

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon
Rozměry: délka 13,5 cm, šířka 7 cm, váha 132 g
Vibrace: ano
Vodotěsnost: ano (IPX7)
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: pouze lubrikační gely na bázi vody
Parametry